Tänavune mustikasaak teeb marjasõpradele rõõmu, sest metsaalune on vitamiinirohkeid marjahakatisi täis. Mustikatest saab maailma parima toormoosi pannkookidele või pehmele saiale. Kus neid veel kasutada võiks? On aeg jagada kolme lihtsa mustikatest pakatava magustoidu retsepti.
Tänavune mustikasaak teeb marjasõpradele rõõmu, sest metsaalune on vitamiinirohkeid marjahakatisi täis. Mustikatest saab maailma parima toormoosi pannkookidele või pehmele saiale. Kus neid veel kasutada võiks? On aeg jagada kolme lihtsa mustikatest pakatava magustoidu retsepti.
Mahlane mustikakeeks
See keeks võlub lihtsusega. Koostisosade nimekiri on lühike ja lähtub klassikalisest keeksiretseptist. Mustikaid võid vastavalt hooajale kohandada meelepäraste marjadega. Pea kindlasti meeles, et külmutatud marju kasutades ei tohi neid enne üles sulatada.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)