Foto: Pressimaterjal
Toiduuudised
24. juuli 2019, 12:19

Toidugurmaanide grupp Näljane Nelik selgitab välja: millised on Tallinna parimad pelmeenid?

Toiduarmastajatel on põhjust rõõmustada, sest TVPlaysse on jõudnud uhiuus hoogne ja humoorikas videoblogi, mis viib lausa keele alla! Ahjusooja projekti nimi on "Aeg koos söömiseks" ning ekraanile tuuakse loomulikult erinevad toiduelamused Eestist.

Ei leidu paremaid toidukriitikuid kui sõpradest koosnev tiim Näljane Nelik, kes usuvad, et näljaseid inimesi on Tallinnas oodatust rohkem ja kindlasti on nad nii mõnelegi toidufännile abiks just selle kõige õigema toidukoha valimisel. Näljase Neliku idee sündiski just nimelt süües. Avastanud enda jaoks väljas söömise võlu ja lõbu, otsustasid noored hakata ükshaaval Tallinna toidukohti läbi käima ning oma söögilkäike jäädvustama piltide, videote ja arvustuste näol - eneselegi teadmata miks ja kellele. Näljase Neliku ülalhoidmisest sai neile, näljastele noortele, üks meeldiv hobi ja aja möödudes on kasvanud ka publik üha suuremaks.

Uue ja põneva heade maitsete toidublogi “Aeg koos söömiseks” keskmeks ei ole ainult huvitavad maitsed, vaid ka tuntud toitude erinevad hinnaklassid! Huumoriga rikastatud ning eriti näljane nelik võtab kuue nädala jooksul ette kuus erinevat toitu, mida kõik teavad ja armastavad. Uus videoblogi annab võimaluse piiluda eriti põnevasse tänavatoidu, restorani ja toidukultuuri ning seda kõige maitsvamas võtmes. 

Millised on Tallinna parimad pelmeenid või kust saada väga odavat pitsat? Seda kõike näed juba TVPlay uhiuuest sarjast. Esimeses osas on luubi all pelmeenid. Mis vahe on restoran Tšaikovski pelmeenidel ja kurikuulsa Grill Stopi pelmeenidel? Vaata videot SIIT!