Küpsetamata magustoidud

LIHTNE JA LAHJA MAGUSTOIT! Metsmaasika-jogurtivaht  

Pille Enden, 9. juuli 2019, 18:06
Metsmaasikad on suve hittmari – imeline ja hinnaline! Mustikad, vaarikad ja maasikad sobivad vahu valmistamiseks ka väga hästi. Vahu võib serveerida küpsisega või ilma, kuidas just parasjagu meeldib.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 dl Kreeka jogurt
1 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Tuhksuhkur
2 tl Laimimahl
175 g Metsmaasikad
Kaunistamiseks söödavad lilleõied
2 tk Savoiradi (vm meelepärane) küpsis

Valmistamine

1. Mikserda Kreeka jogurt kohevaks ja vahusta koor. Sega vahustatud jogurt, koor ja tuhksuhkur, maitsesta laimimahlaga. Pane mõned marjad kaunistamiseks kõrvale ja püreeri u 125 g marju. Sega vahu hulka.

2. Jaga vaht 2 pokaali, kaunista marjade ja lilledega ning torka sisse savoiardi küpsis. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee