Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
600 g Broilerifilee
2 spl Paks Türgi jogurt
Õli praadimiseks
VÕI-TOMATIKASTE
1 tk Suur sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Punane tšilli
4 cm jupp Ingver
25 g Või
1 tl Garam masala
1 tl Jahvatatud vürtsköömen
1 tl Jahvatatud koriander
400 g Purustatud tomatid
2.5 dl Kookoskoor
1 tl Sool
Valmistamine
1. Lõika broilerifileed suupärasteks tükkideks ja sega jogurtiga läbi. Lase umbes 20 minutit maitsestuda.
2. Koori ja haki sibul ja küüslaugud peeneks. Puhasta ja haki peeneks ka tšilli ja ingver.
3. Prae jogurtises kanapalad poti põhjas õli sees kergelt läbi ja tõsta kõrvale. Sulata samas potis või ning prae esmalt sibulat ja küüslauku. Siis lisa tšilli, ingver ja vürtsid ning kuumuta segades veel minuti jagu.
4. Lisa potti purustatud tomati konserv ja hauta kaane all umbes 5 minutit. Tõsta ka kanatükid potti ja hauta kaane all madalal kuumusel 7-8 minutit või kuni liha on küps. Lõpuks vala potti kookoskoor, maitsesta kaste soolaga ja kuumuta auravaks.
5. Lisandiks paku juurde keedetud riisi.
Kommentaarid (0)