Foto: Envato Elements
Sisuturundus
23. juuli 2019, 13:38

Milliseid sekslelusid eelistavad eestlased?

Eesti suurim erootikakaubamaja Hot Lips laiub Maardus lausa 2000 ruutmeetril ning tootevalikusse kuulub umbes 9000 vidinat – alustades vallatust pesust ja seksleludest, lõpetades filmidega. Seega teab Hot Lips väga hästi, milliseid vidinaid eestlased hea meelega magamistuppa lubavad.

Tupekuulid. Kuna mehed eelistavad tihedat tuppe, siis võiks iga naine aeg-ajalt tupelihaseid treenida. Niiviisi rõõmustad meest, kuid loomulikult ka iseennast – naudid seksi palju enam ning see on ka väljapoole näha! Tupekuulidel on veel positiivseid külgi: need aitavad vähendada PMSi vaevusi ja menstruaalkrampe; toetavad põit, emakat ja pärasoolt; parandavad uriinipidavust; leevendavad menopausi sümptomeid; aitavad taastuda sünnitusest ja seksuaalsetest traumadest.

Vibraatorid ja dildod. Need on ideaalsed kaaslased, kui sa ei ole parasjagu suhtes, aga ka siis, kui tahate kallimaga magamistuppa vürtsi tuua. Vibraatorite ja dildode valik on lai, kuid kasutajate vaieldamatuks lemmikuks on Rootsi kvaliteetbrändi LELO tooted, mille hinna ja kvaliteedi suhe on meeldivalt paigas. Üheks stimulaatorite lipulaevaks on ergonoomilise kujuga Lelo Sona, mille kaheksa eelprogrammeeritud režiimi annavad piisava valiku neile, kes soovivad nii sujuvat kiiret erutamist kui ka erinevate rütmide nautlemist.

Hot Lipsi üks suurimaid hitt-tooteid on aga pikalt olnud Satisfyer Pro, mille puhul ei räägita mitte sellest, kas saad orgasmi, vaid hoopis, mitu orgasmi saad. Toode on veekindel, seega võib suuremateks naudinguteks sekslelu vanni või duši alla kaasa võtta.

Massaažiõlid. Aromaatsed segud puhastest eeterlikest õlidest on ideaalsed võrgutavate ja intiimsete õhtute tarbeks. Sensuaalne kombinatsioon rahustavatest õlidest aitab teid mõlemat stressist vabastada ja õigesse meeleollu aidata. Pärast õli kasutamist jääb nahk siidiselt hoolitsetuks ja aromaatselt lõhnavaks. Aroomiained lenduvad ka õhku ning täidavad ruumi erootilise ja lõõgastava energiaga. Õlid on toodetud naturaalsetest ja looduslikest komponentidest.

Peenisepump ja peeniserõngas. Need vidinad on tänuväärsed, sest teevad meheau vähemalt ajutiselt suuremaks. Lisaks peenise kasvatamisele aitab peenisepump lahendada ka erektsiooniprobleeme.

Anaaltapid. Anaalseks pole enam ammu tabuteema ning üha enam inimesi peab seda seksuaalelu lahutamatuks osaks. Anaalseksi mõnudega tutvujale sobivad kõige paremini mõõtmetelt väiksemad ja saledamad lelud, näiteks pisikesed anaaltapid. Siinkohal tasuks tähelepanu pöörata libesti kasutamisele, sest see aitab lelu kergemini sisestada ja hooldab nahka. Spetsiaalselt anaalseksiks mõeldud libestid sisaldavad enamasti ka pisut tuimestavaid koostisosi, mis teevad akti nauditavamaks. 

Kunstvagiina ja seksnukud. Vaieldamatud lemmikud meestele, kes tunnevad end üksikuna. Hot Lipsi valikus on kümneid kunstvagiinasid, mis imiteerivad tõelist vagiinat ääretult elutruult. Kellele masturbaatorist ja kunstvagiinast ei piisa, proovivad ka seksnukke. Enam ei ole lihtsalt tegu täispuhutava seltsilisega, vaid tänapäeval on seksnukud välimuselt inimesele väga sarnased!

Tutvu ka Hot Lipsi ülejäänud valikuga SIIN!