Toiduuudised

KÜÜSLAUGUKOORI EI TOHI ÄRA VISATA! Loe, kuidas neid ära kasutada!

Toidutare, 22. juuli 2019, 13:09

12 KOMMENTAARI

p
porgandi koored/ 22. juuli 2019, 20:56
A
?/ 22. juuli 2019, 19:20
Armas aeg ! Eesti rahvas sööge porgandi ja kartulikoori ja maitsestage küüslaugukoortega. Kas asi juba niikaugel ?
k
Kokk/ 22. juuli 2019, 19:52
Koored on enamikul viljadest kõige väärtuslikum osa. Nende äraviskamine on suur rumalus.
a
Aadu/ 22. juuli 2019, 21:41
Ei tea, ei tea. Saabuvad ja on näljased, mida siis teha?
s
Sass/ 22. juuli 2019, 17:54
r
Riisikas/ 22. juuli 2019, 16:22
Ja selleks peab mul sügavkülmik olema? Hea küll, ostan teise veel, küüslaugu- ja porgandikoorte jaoks.
k
küüslaugu sööja/ 22. juuli 2019, 16:14
Kas vaesus tungib juba ustest ja akendest sisse, et lisaks kartulikoortele kutsutakse nüüd üles ka küüslaugukoori sööma?
o
Otto/ 23. juuli 2019, 09:54
Varsti ka vaklu ja putukaid sööma, siis on neid hea maitsestada koortest keedetud puljongiga.
j
Juhan./ 22. juuli 2019, 14:42
Kas maltsa, naati, nõgest ja vesiheina veel vähe et peaks igasugu koori sööma hakkama.
k
Kas moderaator / 22. juuli 2019, 14:21
pole iial kartuli koori söönud? Kuulsates restoranides kallis toit.
e
Eriti/ 22. juuli 2019, 14:20
tuleks rõhku panna kartuli koortele. Neid lubati juba laulva revolutsiooni ajal süüa. Siis oli laialt käes, nüüd defitsiit.

p
Peeter L./ 22. juuli 2019, 13:22