no, ma ei tea ega näe, mis selles rabarberikoogis nii erilist o0n. Juba minu vanaema tegi taolist ja oli seda õppinud oma emalt ; ja teen ka mina, olles juba ka vanaema seisuses. seega ca saja-aastane retsept ... Klimpidesse pane aga rõõska koort, maisijahu pole proovinud, kasutan sõredat ( "ülesõela" jahu.
Heli Helistvee, 1"lõuna osariiklastest"19. juuli 2019, 15:06
On uskumatu, kui mitmekülgne võib olla inimene. Mitmel rindel ta suudab ennast tõestada. Muidugi kuulub ju söögitegemine pea kõigi naiste oskuste hulka aga kaugeltki kõik ei suuda valmistada toite, mis on tõeliselt maitsvad, kaunid ja tervislikud. See supp oli juba visuaalselt nauditav oma väikeste kohevate klimpide ja värviliste köögiviljadega seal sees ja maitse oli võrratu. Ja kook, mida me saime, oli samuti äärmiselt maitsev. Täielik gurmee ! Aitäh, Evelin, et võtsid vaevaks ja meid kostitasid !
Kirjutan Hiiumaa kombe kohaselt "Sina" aga me pole varem kunagi kohtunud.
Ühel õigel vanaemal (aga need on hetkel kõik nõiuka okupatsioonist pärit) ei kasutanud klimpide tegemieks maisijahu, sest seda lihtsalt Eestis ei olnud.
Tea kas ikka päris nii, ralli ajal kisendas nii mõnigi, et kuidas meil tln, mis te maakad üldse elust ja ärist teate
St pole see L eestlane nii mats midagi
KOMMENTAARID (30)