Toiduuudised

KOREA KÖÖK: rahvusköök on asunud Tallinna vallutama  (7)

Kersti Eero, 13. juuli 2019 00:01
KUKSU KUKSU: Korea köögi ühe populaarsema roa nime kannab ka Tallinna kesklinnas Korea ja Jaapani köögile keskendunud restoran. Pildil restoranis pakutav kuksu.Foto: Kuksu
Kui esimene Korea restoran avati Tallinnas 28 aastat tagasi ja siiani on saanud selle kandi roogi pealinnas proovida vaid paaris-kolmes kohas, siis tänavu lisandus ainuüksi nelja kuu jooksul kolm uut Korea toidukohta.

 Samas Telliskivi tänava majas, kus Ariran 1991. aastal avati, on Tallinna esimene Korea restoran tegutsenud juba 28 aastat. „Järgmine Korea köögile keskendunud toidukoht tekkis Kasvu tänavale, aga seda pole seal enam ammu,“ ütleb Sergei Magai restoranist Ariran. Küll aga pakub endiselt Korea roogi Usbekimaalt pärit abielupaari pea paarkümmend aastat tagasi Lasnamäel asutatud Annön.  

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

18.12.2020
JAAN PEHK: isetehtud kimtši sobib verivorstiga imehästi (+ juhised!)
26.04.2020
ME SAAME HAKKAMA | Tippjuuksurist kimtšimeistriks hakanud Priidu Allandi on kriisile siiralt tänulik