Toiduuudised

KOREA KÖÖK: rahvusköök on asunud Tallinna vallutama  (7)

Kersti Eero, 13. juuli 2019, 00:01
KUKSU KUKSU: Korea köögi ühe populaarsema roa nime kannab ka Tallinna kesklinnas Korea ja Jaapani köögile keskendunud restoran. Pildil restoranis pakutav kuksu.Foto: Kuksu
Kui esimene Korea restoran avati Tallinnas 28 aastat tagasi ja siiani on saanud selle kandi roogi pealinnas proovida vaid paaris-kolmes kohas, siis tänavu lisandus ainuüksi nelja kuu jooksul kolm uut Korea toidukohta.

 Samas Telliskivi tänava majas, kus Ariran 1991. aastal avati, on Tallinna esimene Korea restoran tegutsenud juba 28 aastat. „Järgmine Korea köögile keskendunud toidukoht tekkis Kasvu tänavale, aga seda pole seal enam ammu,“ ütleb Sergei Magai restoranist Ariran. Küll aga pakub endiselt Korea roogi Usbekimaalt pärit abielupaari pea paarkümmend aastat tagasi Lasnamäel asutatud Annön.  

Edasi lugemiseks vajuta:

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee