Toiduuudised

SUVINE MAITSEELAMUS: mida teha vaarikatest?  

Kersti Eero, 13. juuli 2019, 00:01
Foto: Pixabay
„Juba lapsepõlvest on mu suur lemmik vaarika-kohupiima-vahukoorevaht. Võin seda vaarikahooajal süüa pea iga päev,“ kinnitab armastatud kokaraamatute autor Lia Virkus, et paremat suvemagustoitu ta ei tea. Samuti armastab ta vaarikaid purki panna – nii magustoitudena kui ka kindlasti moosina. 

„Vaarikas on lihtsalt suurepärane suvemari!“ ütleb Lia. Tema silmis lisab vaaritetele plusspunkte seegi, et need maitsevad ka sügavkülmast võetuna sama hästi kui praegu oksa küljest võttes. „Sügavkülmutatud vaarikatega armastan teha Kräsupead ja Brita kooki, aga nendega saab ka imehäid kausikooke ja kohupiimarulle,“ ütleb Lia. Kindlasti keedab ta vaarikatest igal aastal ka moosi. 

Edasi lugemiseks vajuta:

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee