KERGE SUVINE HÕRGUTIS: Soe oa-porgandisalat kukeseentega
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Kollased või rohelised aedoad
2 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
300 g Porgand
200 g Kukeseened
Või praadimiseks
2 spl Rapsiõli
2 spl Sidrunimahl
1 spl Seesamiseemned
Hakitud petersell
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Keeda oad soolakas vees poolpehmeks (4-5minutit) ja nõruta. Haki sibul ja küüslauk, lõika porgandid tikkudeks.
2. Kuumuta puhastatud ja tükeldatud seeni kuival pannil kuni vedelik aurustub.
3. Lisa või, prae läbi ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pannilt ära.
4. Kalla pannile õli, lase kuumaks ja hauta sibulat ja porgandit 5-6 minutit või kuni porgand on poolpehme. Lisa keedetud oad, küüslauk ja kukeseened.
5. Kuumuta läbi ja nirista peale sidrunimahla. Maitsesta soola ja pipraga, raputa peale seesamiseemned ja hakitud petersell.
Kommentaarid (0)