Kes meist poleks lisanud arbuusi smuutile või puuviljasalatisse, kuid mahlane arbuus sobib ideaalselt ka soolastesse roogadesse. Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
14. juuli 2019, 12:49

RETSEPT | Arbuusisalat feta ja sibulaga

Kes meist poleks lisanud arbuusi smuutile või puuviljasalatisse, kuid mahlane arbuus sobib ideaalselt ka soolastesse roogadesse. Need tulevad veidi toitvamad, kuid on endiselt kerged ja suvelaual kaunid.

Magus, mahlane, soolakas, krehvtine ja krõmps – kõik, mis vaja, et toit pakuks söömisnaudingut. Salat paitab kõhtu just palava päeva õhtul, mil tahaks süüa midagi kerget. Retsepti järgi valmib roog neljale!

Vaja läheb:

  • 500 g arbuusi
  • 1 valge sibul
  • 200 g fetat
  • 3 sl kõrvitsa- ja
  • päevalilleseemneid
  • veidi palsamiäädikat

Valmista salatit nii:

  • Puhasta ja tükelda arbuus. Viiluta õhukeselt sibul. Tükelda ka feta.
  • Laota vaagnale või laia kaussi arbuusitükid, tõsta peale feta ja sibulad ning nirista üle palsamiäädikaga.
  • Puista peale ka seemned ja serveeri kohe!