Foto: Stanislav Moškov
Sisuturundus
5. juuli 2019, 00:48

MURRAME MÜÜTE | Kas juust sobiks grillile?

Eestlased on vaieldamatult grilliusku rahvas, mistõttu pole ka ime, kui poed on täitunud kõikvõimalike huvitavate lihatoodetega, mida grillile panna. Kuid kas liha on ikka ainuke, mida grillida tasub? Kindlasti mitte, mistõttu proovimegi, kuidas sobiks grillimiseks juust.

Valisime välja Epiima grillijuustu ja katsetasime, kui lihtne oleks seda valmistada kas grillil või pannil. Meie tagasihoidlikus katses osalesid Maie, Janne ja Reelika ning allpool nende esmased muljed.

Foto: Stanislav Moškov

Maie (52)

Minul kahjuks kodus aeda ega grilli ei ole, kuid see ei takistanud mind proovimast uut Epiima grilljuustu. Panin grilljuustu vähese oliiviõliga pannile ja tulemus oli megahea. Sõin grilljuustu mustika, rukola ja balsamicoga ning serveerisin ka väikese keedumuna kõrvale. Tulemuseks oli imeline, valgurikas ja üsna tervislik roog, mis sobib ka tööle lõunasöögiks kaasavõtmiseks. Minu meelest ongi grilljuust ideaalne alternatiiv neile, kes pole suured lihasõbrad. Kusjuures juustukera on ka piisavalt suur, et jätkuks suuremale seltskonnale. Piisab mõnest viilust et kõht täis oleks ja ka täis püsiks.

Janne (30)

Grilljuust sobib suurepäraselt just tööpäeva lõpetamiseks, kuna valmib kiirelt ja on eriti mõnus ning pehme. Juustud ongi tegelikult minu ühed lemmikud.


Reelika (22)

Küpsetasin Epiima uut grilljuustu elektrilisel grilliplaadil ja tulemuseks oli mõnusalt krõbedate äärtega ja seest sulav juust! Kõrvale serveerisin õuna-kodujuustu-hapukoore salatit, millele raputasin natuke värsket tilli. Tõeliselt lihtne ja mõnus nauding. Nädalavahetusel plaanin seda pakkuda külalistele erinevate mooside ja värskete maasikatega ning teen terrassile mõnusa juustulaua külma kihiseva joogi kõrvale.