Toiduuudised

GRILL VÄLJA: jaanipäev nõuab nii liha kui juurikaid  

Kersti Eero, 23. juuni 2019, 10:00
"Glasuurkastet kasuta pärast grillimist. Tulel hakkab glasuurkaste kindlasti kõrbema ja võib kogu senise vaeva ära nullida," tuletab meelde kogenud grillmeister Erlis Schönberg. Foto: Panther Media
Millised osad seast, lambast ja veisest grillil kõige mõnusamaks kõhutäieks küpsevad, teab omast kogemusest sel suvel Hiiumaal liha säristav grillimeister Erlis Schönberg.

„Sealiha parimad tükid on loomulikult kaelakarbonaad, sise- ja välisfilee ning ribi,“ ütleb Lest & Lammas resto ning Vetsi talli peakokk Erlis Schönberg. See sõltub juba sööjast, kas talle meeldib rohkem rasvane läbikasvanud liha või taisem filee.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

22. juuni 2019, 00:01
Kuidas endale jaaniööl head õnne sepistada?