Salvesti uus ketšup.Foto: Salvest
Toiduuudised
21. juuni 2019, 12:35

KETŠUP, MIS EI OLE EBATERVISLIK: Salvestil on uus ketšup

Meediale saadetud info kohaselt toob Salvesti retseptiuuendus koduturule kõige maitse- ja tomatiküllasema ketšupi. Algava grillihooaja eel muutis Salvest oma tooteretsepti, et pakkuda tarbijatele senisest veelgi naturaalsemat ja tomatirohkemat ketšupit.

Uuest kastmest on täielikult välja võetud paksendajana kasutatav tärklis, suurendatud on Portugali päikese käes mesimagusaks küpsenud tomatite kogust ning lisatud senisest enam naturaalseid vürtse ja ürte.

Salvesti turundus- ja tootearendusjuhi Kristel Vilipuu sõnul murrab niivõrd suure tomatipüree sisaldusega toode edukalt müüdi ketšupist kui ebatervislikust kastmest. Patuvabaks nautimiseks soovitabki ta eelistada suure tomatipüree sisaldusega, võimalikult vähesel määral suhkrut sisaldavat ning maitsetugevdajatest priid ketšupit.

Lisaks kõrge tomatisisaldusega ketšupile on valminud rohelise jalapeno, tšilli ja Cayenne´i pipraga vürtsitatud ketšup tuliste maitsete austajatele.

Ainsa kodumaise suurtootjana valmistab Salvest oma ketšupid Eestis ning need ei sisalda kunstlikke lõhna-, maitse- ega säilitusaineid.