KETŠUP, MIS EI OLE EBATERVISLIK: Salvestil on uus ketšup
Uuest kastmest on täielikult välja võetud paksendajana kasutatav tärklis, suurendatud on Portugali päikese käes mesimagusaks küpsenud tomatite kogust ning lisatud senisest enam naturaalseid vürtse ja ürte.
Salvesti turundus- ja tootearendusjuhi Kristel Vilipuu sõnul murrab niivõrd suure tomatipüree sisaldusega toode edukalt müüdi ketšupist kui ebatervislikust kastmest. Patuvabaks nautimiseks soovitabki ta eelistada suure tomatipüree sisaldusega, võimalikult vähesel määral suhkrut sisaldavat ning maitsetugevdajatest priid ketšupit.
Lisaks kõrge tomatisisaldusega ketšupile on valminud rohelise jalapeno, tšilli ja Cayenne´i pipraga vürtsitatud ketšup tuliste maitsete austajatele.
Ainsa kodumaise suurtootjana valmistab Salvest oma ketšupid Eestis ning need ei sisalda kunstlikke lõhna-, maitse- ega säilitusaineid.
Kommentaarid (0)