Hakklihasaiad.Foto: Hele-Mai Alamaa
, 19. juuni 2019 15:30
Kesknädala pärastlõunal on just paras aeg mõelda, mida õhtuks perele süüa teha. Toidutare pakub kolm isuäratavat, ent lihtsat ideed oma liha-, kala- ja taimetoitude varamust.

Liharoog
Kui tahad kiiresti hakkama saada ja samas nautida samu maitseid nagu Priit Kuusk oma lapsepõlves (veel nüüdki!), siis valmista ahjus Priidu ema retsepti järgi lihtsad hakklihasaiad.
Klikka retseptil: Hakklihasaiad
Hakklihasaiad. Foto: Hele-Mai Alamaa
Kalaroog
Kui tahad lastes elevust tekitada, siis teata, et täna sööme brittide kombel fish&chips´e ning valmista ahjus üheskoos mõlemad, nii krõbedad kalapalad kui ka kartulisektorid.
Klikka retseptil: Ahjus küpsetatud kala ja krõpsud
Ahjus küpsetatud kala ja krõpsud. Foto: Jaan Heinmaa
Taimetoit
Kui juba taimetoit, siis olgu ka riis kapsast! Purustatud kapsast, lillkapsast või brokolist saab valmistada tõeliselt tervisliku ja trendika kapsariisi.
Klikka retseptil: Kapsariis tatraga
Kapsariis tatraga. Foto: Britt Paju
Kommentaarid (0)