Õhtusöögi retseptid

KESKNÄDALA KOLMIK | Kolm liha-, kala- ja taimetoitu argiõhtuks 

Tiina Lebane, 19. juuni 2019, 15:30
Hakklihasaiad.Foto: Hele-Mai Alamaa
Kesknädala pärastlõunal on just paras aeg mõelda, mida õhtuks perele süüa teha. Toidutare pakub kolm isuäratavat, ent lihtsat ideed oma liha-, kala- ja taimetoitude varamust.

Liharoog

Kui tahad kiiresti hakkama saada ja samas nautida samu maitseid nagu Priit Kuusk oma lapsepõlves (veel nüüdki!), siis valmista ahjus Priidu ema retsepti järgi lihtsad hakklihasaiad.

Klikka retseptil: Hakklihasaiad

Hakklihasaiad.Foto: Hele-Mai Alamaa

Kalaroog

Kui tahad lastes elevust tekitada, siis teata, et täna sööme brittide kombel fish&chips´e ning valmista ahjus üheskoos mõlemad, nii krõbedad kalapalad kui ka kartulisektorid. 

Klikka retseptil: Ahjus küpsetatud kala ja krõpsud

Ahjus küpsetatud kala ja krõpsud.Foto: Jaan Heinmaa

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee