Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL VAJUS ALLA: pretensioonika nimega Tsaari nõukaaegsed maitsed (1)

Karmo Tüür, blogi: "Inimkatsed toidu ümber", 19. juuni 2019, 11:30
Uhhaa tsaari moodi ning Kiievi kotlett grillitud miniköögiviljadega ja kartulipüreega restoranis TsaarFoto: Karmo Tüür
Südalinnas läbi hiljuti üks vana hoone niiiii põhjaliku uuenduskuuri, et püsti jäi sellest vaid fassaad, taha aga kerkis pood ja parkimismaja ja mida veel iganes. Aga selle vana ja väärika paekivimüüri ukse taha tekkis vaikse popsatusega restoran. Sihuke uhke. Nimeks ülimalt pretensioonikas "Tsaar". Esimesed paar kuud on möödunud, köök peaks olema ennast nüüd käima jooksnud, paras aeg minna kohta üle vaatama, mis arvate?Sisemus on sel puhvetil tõepoolest väga väärikas alates lühtritest kuni helisise vorminduseni ehk vaikse klaverisulinani välja. Kuldsed söögiriistad ja asjakohase õhkõrna slaavi aktsendiga eesti keelt rääkiv viisakas noorhärra. Tõsi küll, et lõunasel ajal olin ainumas kunde... see paneb veidi imestama, aga olgu, tegu on laupäevaga ning kontorirahvast linnas pole.Juhuslikult valisin sellise laua, kuskohast oli kenasti näha köögi ja saali vaheline teenendusaken ning seetõttu sain enda jaoks jäädvustada nii mõnegi kõneväärse hetke. Üsna tellimuse sisseandmis

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee