Fazeri näkileivad.Foto: Lylaus
Toiduuudised
17. juuni 2019, 12:30

TERVISLIK KONKURENTS KARTULIKRÕPSUDELE │Fazeri populaarsete leivasnäkkide valik sai suvist täiendust

Fazer tähistab suvekuude algust kahe täiendusega populaarsete leivasnäkkide valikus – hapukoore- ja murulaugumaitseline MUST näkileib ja Juurika sarja leivasnäkk peedi ja tüümianiga.

Eestlaste südamed võitnud MUST näkileibade perekonda lisandunud hapukoore-murulaugumaitselisele näkileivale lisavad maitset sibul, küüslauk, leeskputk ja petersell. Dipikastmesse kastetuna pakub see tervislikku konkurentsi kartulikrõpsudele ja on heaks põhjaks mitmesuguste suupistete valmistamisel. 

Teise uudistootena on Fazer loonud ka Juurika näkileivad peedi ja tüümiani maitsva kooslusega. Juurikaleivakeste koostises on tervelt 58 protsenti köögivilju, olles tõeliselt hea alternatiiv snäkihimu kustutamiseks. Lisaks peedile täiendab snäkkide koostist ka pastinaak.

Mugavas pakendis juurikasnäkid passivad kaasavõtmiseks ka matkale või täiendama lapse lõunapausi linnalaagris. Leivasnäkid sobivad ideaalselt näiteks peedihummuse või mõne huvitava koorese dipiga!

Toidutare jagab lahkelt ka sobivaid retsepte!

Klikka retseptil: Hummus

Hummus. Foto: Jaan Heinmaa

Hummus nime kannab Vahemere maades populaarne kikerhernemääre, mis valmib vaid 5 minutiga. Kui sõbrad külla tulevad, on tore pakkuda seda koos röstitud saia või näkileivaga eelroaks.

Klikka retseptil: Hummus idude ja päikesekuivatatud tomatitega

Hummus idude ja päikesekuivatatud tomatitega. Foto: Jaan Heinmaa

Imekiiresti valmiv maitsekas segu dippimiseks või määrdeks leivale-saiale. Soovi korral lisa ka tahiinit ehk seesamipastat.

Klikka retseptil: Kodujuustudipp sinihallitusjuustu ja spinatiga

Kodujuustudipp sinihallitusjuustu ja spinatiga. Foto: Jaan Heinmaa

Kaks juustusorti ja pannil pehmeks kuumutatud sibula-spinatisegu teevad sellest ühe väga kreemja ja maitseka külma kastme. Hea tarvitada dipina nii köögiviljade, mitmesuguste krõpsude kui ka näkileibadega, aga ka võileivakattena või vrapitäidisena.

Klikka retseptil: Redisedipp

Redisedipp. Foto: Jaan Heinmaa

Lihtne valmistada ja maitsev nii köögiviljade dippimiseks kui näkileivaga ampsamiseks.