Toiduuudised

TÜKIKE ITAALIAT TALLINNAS: Ristorante Flavore avab uksed (1)

Toidutare, 20. juuni 2019, 11:45
Flavore interjöör.Foto: Oskari Värä
Täna avab sadama ja Kultuurikatla vahel uksed Ristorante Flavore, mis pakub klientidele modernses linnamiljöös Itaalia kööki. ”Itaalia köök on läänemaailma armastatuim köök ja Eesti pole selles osas erand. Eestlased hindavad ehedaid Itaalia maitseid ja uues restoranis toob autentse kulinaarse naudingu klientideni Itaalia päritolu peakokk ja pitsameister, kelle toidud valmivad poolavatud köögis otse külastajate silme all,” sõnas restorani opereeriva Tallink Hotelsi juhatuse liige Eva Hanschmidt-Kalmus. Flavore köögitoimkonda hakkab juhtima pikaajalise rahvusvahelise kogemusega Itaalia juurtega tippkokk Domenico Nicolino, kes on lisaks Itaaliale töötanud ka näiteks Austraalias ja Ameerikas. „Olles elanud paljudes riikides ja saanud inspiratsiooni erinevatest maailma köökidest, kuulub mu süda ikka ja alati Itaalia puhta maitsega roogadele, ehedale pastale ja pitsale. Itaalias algab toidutegemine alati kvaliteetsest toorainest, mis saab põlvest põlve edasi ant