Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Forki vürtsikas sealihasupp oli leige igas mõttes

Karmo Tüür, blogi: "Inimkatsed toidu ümber", 12. juuni 2019, 12:56

1 KOMMENTAARI

a
ats / 12. juuni 2019, 21:20
Lõpetasin väljas söömise juba ammu . umbes siis , kui suppi hakati pakkuma kohvitassidest . Ja kuna juba samast ajast hakkasin sööma seda , mida ise valmistan , olen väga rahul . ei mingeid poolfabrikaate vaid ainult turult ostetud värske tooraine . Samas võib ka öelda , et neis kohtades kus osatakse süüa teha , mina ei jaksa maksta . Kus jaksan ------- see las olla turistidele , kel kiire ja toidumaitse pole tähtis .

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee