Pannkoogiroosid
Koostisosad
1 pk Pannkoogijahu (500g)
1 l Vesi või piim
400 g Paks kreeka jogurt või kohupiimakreem (nt Thule)
250 g Kakaoga kondenspiim (Jaani)
400 g Maasikad või muud marjad
200 g Jäätis
Valmistamine
16 tk
1. Valmista pannkoogitainas pakil oleva juhendi järgi ja prae koogid. Tervest pakist pannkoogijahust peaksid saama 16 ülepannikooki.
2. Määri pannkoogile kohupiima ja natuke kakaoga kondenspiima. Voldi kook keskelt kokku ja keera torbikuks. Mähi torbik küpsetuspaberisse ja aseta kõrge servaga kaussi või iga torbik eraldi nõusse, näiteks joogiklaasi. Tee kõikidest pannkookidest samasugused torbikud.
3. Viiluta maasikad ja jaga kookidele. Vahetult enne serveerimist tõsta pannkoogirooside keskele ka veidi toasoojas pehmenenud jäätist.