Õhtusöögi retseptid

JAANIKS PARIM! Kõige lihtsam ja lollikindlam vanakooli šašlõkk

Manona Paris, 23. juuni 2019, 10:42

13 KOMMENTAARI

k
kõvem hobikokk/ 23. juuni 2019, 18:45
Ma arvan, et see on üks kõige viletsamaid viise head šašlõkki teha! Esiteks kasutades sea kaelakarbonaadi, tuleb teada, kuidas seda kuubikuteks lõigata, vastasel korral on tulemuseks tükid, mida on pead konkreetselt närima. Teiseks on täiesti jabur kasutada marinaadis vett! Kolmandaks on suisa hädavajalik kasutada šašlõki marinaadis kas peotäis värsket või näpuotsaga jahvatatud koriandrit kilo liha kohta.
t
tont/ 23. juuni 2019, 14:30
šašlõkil PEAB olema pekki-kuiv taikäntsakas ei kõlba mitte.
g
gruusias on kõik naturaalne/ 23. juuni 2019, 14:12
meie poodides saad äädikas leotatud külmutatud liha mis kohe kohe ......
v
vahet pole/ 23. juuni 2019, 11:29
l
L/ 23. juuni 2019, 11:28
K, pane õige kogus äädikat ja hoia liha õige aeg , mitte 3 päeva
1
1 sibul/ 23. juuni 2019, 11:27
pange see 1 sibul vaheldumisi 1 kg liha tükkidega
m
Mare./ 23. juuni 2019, 11:01
Gruusias kallateakse lihale valget veini küpsetamise ajal
h
H/ 23. juuni 2019, 11:08
Heh gruusias see on kah vana nôuka retsept veini marinaad
.
-/ 23. juuni 2019, 12:54
..aga siin kallatakse veini kurgust alla, meil ei ole aias viinamarjaistandusi
k
23. juuni 2019, 11:00
kõige vastikum on äädikas leotatud liha, täiega hapu maitse
h
H/ 23. juuni 2019, 11:10
Maitse asi vahest tahaks kull kerges ädikamarinaadis liha

t
21. juuni 2019, 09:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele.
t
to tiit/ 23. juuni 2019, 11:05
gruusias söönud nende oma aga ikka meeldib äädikamarinaad kõige rohkem! maitse asi ja mis seal ikka vaielda..

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee