Õhtusöögi retseptid

Kõige lihtsam ja lollikindlam vanakooli šašlõkk

Manona Paris, 23. juuni 2019 10:42

12 KOMMENTAARI

o
oot-oot/ 23. juuni 2019 18:49
Mul on sinust kohe kahju. Kuiv taikäntsakas...no mis jutt! Kõige pehmem ja hõrgum liha on sisefilee, mis ei vaja ööpäevast marinaadi ega pool tundi kärsatamist, vaid on kiiresti kuumadel sütel šašlõkiks küpsetatuna märksa mahlasem ja pehmem kui nn pekida šašlõkk. Pekisõprade meeleheaks võib sisefilee tükkide vahele peale sibula pikkida ka läbikasvanud küljeliha tükke.
k
kõvem hobikokk/ 23. juuni 2019 18:45
Ma arvan, et see on üks kõige viletsamaid viise head šašlõkki teha! Esiteks kasutades sea kaelakarbonaadi, tuleb teada, kuidas seda kuubikuteks lõigata, vastasel korral on tulemuseks tükid, mida on pead konkreetselt närima. Teiseks on täiesti jabur kasutada marinaadis vett! Kolmandaks on suisa hädavajalik kasutada šašlõki marinaadis kas peotäis värsket või näpuotsaga jahvatatud koriandrit kilo liha kohta.
t
tont/ 23. juuni 2019 14:30
šašlõkil PEAB olema pekki-kuiv taikäntsakas ei kõlba mitte.
g
gruusias on kõik naturaalne/ 23. juuni 2019 14:12
meie poodides saad äädikas leotatud külmutatud liha mis kohe kohe ......
v
vahet pole/ 23. juuni 2019 11:29
l
L/ 23. juuni 2019 11:28
K, pane õige kogus äädikat ja hoia liha õige aeg , mitte 3 päeva
1
1 sibul/ 23. juuni 2019 11:27
pange see 1 sibul vaheldumisi 1 kg liha tükkidega
h
H/ 23. juuni 2019 11:10
Maitse asi vahest tahaks kull kerges ädikamarinaadis liha

h
H/ 23. juuni 2019 11:08
Heh gruusias see on kah vana nôuka retsept veini marinaad
t
to tiit/ 23. juuni 2019 11:05
gruusias söönud nende oma aga ikka meeldib äädikamarinaad kõige rohkem! maitse asi ja mis seal ikka vaielda..
m
Mare./ 23. juuni 2019 11:01
Gruusias kallateakse lihale valget veini küpsetamise ajal
k
23. juuni 2019 11:00
kõige vastikum on äädikas leotatud liha, täiega hapu maitse