Linnuliha retseptid

ALATI KINDLA PEALE MINEK │Grillitud sidruni-ürdikana  

Pille Enden, 16. juuni 2019, 13:57
Grillitud sidruni-ürdikana  Jaan Heinmaa
Grillitud kana on alati kindla peale minek ja sobib kõigile sööjatele. Kanafileed pole vaja ka väga pikalt marineerida - piisab vaid 30 minutist, et liha maitset saaks.

Koostisosad
4 tk Kanafilee
Sool
Must pipar
SIDRUNI-ÜRDIMARINAAD
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Sidrun
0.5 potti Tüümian
0.5 dl Õli
2 tl Sojakaste
Sool
Must pipar
Peale palsamikreem

Valmistamine

1. Purusta küüslauguküüned, pressi sidrunist mahl ja haki tüümianilehed. Sega õli, sojakaste, küüslauk, sidrunimahl ja tüümianilehed. Pane kanafileed 30-60 minutiks marinaadi.

2. Võta fileed marinaadist ning maitsesta soola ja pipraga. Grilli mõlemalt poolt 6-8 minutit. Võta grillilt, lase 10 minutit seista ja lõika viiludeks. Serveeri koos värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee