ARGINE SOE SALAT: karrimaitseline suvikõrvitsa-kuskussisalat (1)
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g Suvikõrvitsad
1 spl Oliiviõli
1.5 dl Kuskuss
1.5 tl Karrimaitseaine
1 spl Või
1 dl Vesi
120 g Keedetud või konserveeritud kikerherned
30 g Beebispinat
Sool
Must pipar
KASTE
2 spl Majonees
2 spl Kreeka jogurt
1 tl Sriracha vm terav kaste
Sool
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 230 kraadini. Lõika suvikõrvitsad pooleks ja siis ca 1 cm tükkideks. Sega õli, soola ja pipraga, pane ahjuplaadile ja küpseta kuldpruuniks, 15-20 minutit.
2. Sega või ja karri kuuma veega, vala kuskussile. Lase kuskussil kaetuna seista u 10 minutit või vastavalt pakendil olevale õpetusele. Sega kahvliga kohevaks.
3. Sega kastmeks majonees, jogurt ja tsillikaste, maitsesta soolaga. Sega kuskuss, kikerherned ja spinat omavahel, tõsta taldrikutesse, pane peale suvikõrvitsatükid ja nirista kaste
Kommentaarid