Toiduuudised

KOKAKOOL | Nipid ja nõuanded. Nii õnnestub Pavlova alati! 

Ragne Värk, 15. juuni 2019 12:00
Foto: Ragne Värk

Beseevahulist Pavlova kooki pikalt tutvustama ei pea. Kes soovib täpsemalt piiluda selle maiuse telgitagustesse, siis nüüd teemegi selgeks koogi valmistamise põhitõed ja jagame pisikesi salanippe, mis õnnestunud lõpptulemusele kaasa aitavad.

Pavlova valmistamiseks vajad:

  • 4 munavalget
  • näpuotsatäis soola
  • 250 g suhkrut
  • 1 tl maisitärklist
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 2 tl sidrunist pressitud mahla

Täidis:

  • 75 g tumedat šokolaadi
Edasi lugemiseks:

Samal teemal

25.04.2020
MAGUS LAUPÄEV: pavlovakandikuga saab iga maiasmokk meelepärase koogi
20.06.2019
Suvine ahvatlus: kreemjas rullbiskviit maasikate ja rabarbriga