Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
15. juuni 2019, 12:00

KOKAKOOL | Nipid ja nõuanded. Nii õnnestub Pavlova alati!

Beseevahulist Pavlova kooki pikalt tutvustama ei pea. Kes soovib täpsemalt piiluda selle maiuse telgitagustesse, siis nüüd teemegi selgeks koogi valmistamise põhitõed ja jagame pisikesi salanippe, mis õnnestunud lõpptulemusele kaasa aitavad.

Beseevahulist Pavlova kooki pikalt tutvustama ei pea. Kes soovib täpsemalt piiluda selle maiuse telgitagustesse, siis nüüd teemegi selgeks koogi valmistamise põhitõed ja jagame pisikesi salanippe, mis õnnestunud lõpptulemusele kaasa aitavad.

Pavlova valmistamiseks vajad:

  • 4 munavalget
  • näpuotsatäis soola
  • 250 g suhkrut
  • 1 tl maisitärklist
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 2 tl sidrunist pressitud mahla

Täidis:

  • 75 g tumedat šokolaadi

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99