Foto: Ragne Värk
15. juuni 2019, 12:00
KOKAKOOL | Nipid ja nõuanded. Nii õnnestub Pavlova alati!
Beseevahulist Pavlova kooki pikalt tutvustama ei pea. Kes soovib täpsemalt piiluda selle maiuse telgitagustesse, siis nüüd teemegi selgeks koogi valmistamise põhitõed ja jagame pisikesi salanippe, mis õnnestunud lõpptulemusele kaasa aitavad.
Beseevahulist Pavlova kooki pikalt tutvustama ei pea. Kes soovib täpsemalt piiluda selle maiuse telgitagustesse, siis nüüd teemegi selgeks koogi valmistamise põhitõed ja jagame pisikesi salanippe, mis õnnestunud lõpptulemusele kaasa aitavad.
Pavlova valmistamiseks vajad:
- 4 munavalget
- näpuotsatäis soola
- 250 g suhkrut
- 1 tl maisitärklist
- 1 tl vanillsuhkrut
- 2 tl sidrunist pressitud mahla
Täidis:
- 75 g tumedat šokolaadi
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)