Kas kiirtoit ikka õigustab alati oma nime? Foto: Panthermedia
Toiduuudised
1. juuni 2019, 00:01

ÕHTULEHE KATSE: kui kiire on kiirtoit? (2)

Kui nälg näpistab, tuleb minna Hesburgerisse. Seevastu, kui kõht on täis, võid sammud seada Chopsticksi, sest selleks ajaks, kui toidu kätte saad, jõuab kõht juba tühjaks minna, näitab Õhtulehe ajakirjanike teisipäevane toidudessant. Sõltumata kohast, tuli maabuda lõunasel tipptunnil ehk täpsemalt kell üks ja sisenemise hetkel ka stopper käima vajutada. Kuna klassikalisest kiirtoidust – burksist – on saanud juba restoraniroog, siis laiendasime oma menüüd nende ampsude arvel, mida lootsime samuti kiirelt kätte saada. Kardioloogid võivad rõõmustada: hamburgeri hauakaevajaks võiks saada tervislik kausitoit.

Kui nälg näpistab, tuleb minna Hesburgerisse. Seevastu, kui kõht on täis, võid sammud seada Chopsticksi, sest selleks ajaks, kui toidu kätte saad, jõuab kõht juba tühjaks minna, näitab Õhtulehe ajakirjanike teisipäevane toidudessant. Sõltumata kohast, tuli maabuda lõunasel tipptunnil ehk täpsemalt kell üks ja sisenemise hetkel ka stopper käima vajutada.

Kuna klassikalisest kiirtoidust – burksist – on saanud juba restoraniroog, siis laiendasime oma menüüd nende ampsude arvel, mida lootsime samuti kiirelt kätte saada. Kardioloogid võivad rõõmustada: hamburgeri hauakaevajaks võiks saada tervislik kausitoit.

Edasi lugemiseks: