Mürklid korvis.Foto: PantherMedia/Scanpix
Toidutare 13. mai 2022 18:32

Juba on saabunud teateid, et metsades pistavad kevadseened ninasid kõdust välja, nii et tasub üle korrata, mis need on, millised kõlbavad süüa, kuidas neid valmistada ja mismoodi serveerida.

Vaatame üle selles valguses eelmisel aastal avaldatud põhjalikuma loo kevadseentest.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99