Hommikusöögi retseptid

VÄRSKED KODUMAISED REDISED ON SUPERHEAD! Naudi seda suhkruherne-redise-kodujuustusalatit 

Tiina Lebane, 29. mai 2019, 21:02
Värsked kodumaised redised on ülihead! Krõbista neid niisama, pane leivale katteks või valmista üks värviline ja värske taldrikutäis salatit, mille maitse viimistlevad täiuslikuks värske münt ja lihtne õlikaste sidrunimahla ja küüslauguga. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Redised
150 g Värsked suhkruherned
400 g Kodujuust
0.5 potti Värske piparmünt
KASTE
2 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Väikese sidruni mahl
3 spl Oliiviõli
Sool
Värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine

1. Esimesena valmista kaste: purusta küüslauk ja sega ülejäänud kastmeainetega.

2. Pese ja kuivata redised ja hernekaunad. Lõika redised õhukesteks viiludeks ja herned diagonaalselt tükkideks. Jaga redised, herned ja nõrutatud kodujuust taldrikutele ning puista peale hakitud värsket münti. Nirista üle salatikastmega.