Burksil ja burksil on vahe ka. Kui süüa seda mäki purksi, mille kotlett säilib külmikus aastaid ja kurat seda teab, kui kaua see sai veel säilib. Siis see ei saagi tervislik olla. Viru burger tehakse värskest lihast ja vahetult enne söömist grillitakse su silme all. Sai tuleb ka minuteada väikesest pagaritöökojast ja see kõik on väga maitsev! Kui ei usu, siis mine proovi.
mõistus tule koju . pane oma laps trenni kuskile , võta nutiseade näpust,vähem mäci ja hessi ,siis kord kuus võib omale kvaliteetset burksi lubada küll! :)
Pole eluski seda sodi söönud.Vaadake,mis on juhtunud lastega.Kust tulevad need päris noorukesed rasvakotid?! Kas mitte taolistest toitudest.Need saiakesed tuleks ära keelata.
Usu või mitte, kuid purksi puhul on määrav asukoht. Kaks putkat, võrdsete toodetega, kuid teine on nurga taga kõigest saja meetri maugusel, ei saagi omale kundet taha ja moos.
Korralik sai, ketšup, hea kottlett, juust, väike salat ja magus-hapu kaste. Raske on mööda panna ja kõige tähtsam on koht ja aeg. Õiges kohas ja õigel ajal toob burks alati paremini sisse, kui tipprestoran. Pole mõtet menüüd kirjuks ajada, paar-kolm erinevat burgerit, paar burksi taime sõpradele, friikad ja külmad-kuumad joogid. Muidugi jäätis, soovitavalt masina oma.
KOMMENTAARID (12)