TEGIJA IGAS OLUKORRAS: Marineeritud kurgid sobivad hästi nii pakkuda grill-liha kõrvale kui ka pakkida piknikukorvi. Foto: Ohtuleht
Toiduuudised
27. mai 2019, 16:00

ÕHTULEHE TEST | Marineeritud kurk olgu krõmps ja mitte mingi tossakas (2)

Kohalikud kurgimeistrid oskavad kõige paremini Eesti inimese maitset tabada, kinnitas Õhtulehe järjekordne pimetest. Maksimaalselt võis üks kurk koguda 90 punkti. 

Kohalikud kurgimeistrid oskavad kõige paremini Eesti inimese maitset tabada, kinnitas Õhtulehe järjekordne pimetest. Maksimaalselt võis üks kurk koguda 90 punkti. 

Kui maitse üle võib ka vaielda – mis on ühele liiga magus või äädikane, on teisele täitsa hea –, siis selles, et marineeritud kurk olgu hamba all mõnusalt krõmps, olid kõik üheksa žüriiliiget ühel meelel. Õnneks sattuski tossakaid hamba alla suhteliselt harva. Purgikurkide põhiprobleem on pigem liiga palju äädikat ja suhkrut. Paaril korral tekkis isegi kahtlus, et ega neid ole marinaadi asemel siirupis säilitatud.

Edasi lugemiseks: