Taimetoidu retseptid

EVELIN ILVESE KOKAKOOL: kaasaegsed praekartulid (15)

LISA KOMMENTAAR

Mari 9. juuni 2019 17:38
tervitus 27. mai 2019 07:03
eesti energialt, , meie pärast võite ka aastaks ette teha, ainult väikese vahega, kartulit riivida pole vaja, võtke poest juba pakendatud friikartulid, või asendage margariiniga, täidiseks lisage avokaadot, ohtralt avokaadot, ökonoomsuse mõttes ka luunja kurki ja venetsueela tomateid, tsiili soola, ahi pange juba 2 päeva varem tööle, ilusama väljanägemise andmiseks pruunistage roog pärast ahjust väljavõtmist veel leek- või gaasilambiga pruunikaks.. seda toitu võite hoida kuni 5 aastat oma sügavkülmikus, või kuni külmik töötab.
Nagu ikka, puusse 26. mai 2019 23:31
"retsepti, mida on lihtne teha ja mida saab ka mitmeks päevaks korraga ette valmis meisterdada"
Kaua võib! 26. mai 2019 18:05
Kõigepealt teeb käsitöövõileibu ja nüüd õpetab võõra retsepti alusel kartuleid praadima???
? 26. mai 2019 17:16
Ega seal äkki transrasvu ei ole?
aiaiai 26. mai 2019 17:11
Ei tohi teha valimisreklaami täna.
26. mai 2019 15:47
seekord viitas ühele allikale, tavaliselt mitte.
Tsitaat Shakespeare Julius Caesarist 26. mai 2019 15:17
ET TU, Evelin. Plagiaadid (viideteta tekstid, retseptid...) levivad.

hea 26. mai 2019 14:27
oli rauast pannil tehtud
jorss 26. mai 2019 13:50
mis kuradi kokakool see on kui võetakse suvaline sõbranna retsept, et see õhtulehes üles riputada
koeranäss 26. mai 2019 13:43
Et see suuremat sorti kaslane ka ei väsi.
Schweiz 26. mai 2019 12:21
see ju tavaline vana , vana rösti retsept Šveitsist . Rösti ja raclett on Šveitsi rahvustoidud! Nii ,et Evelin ei ole sugugui mitte rösti ema .
Ylle 26. mai 2019 11:27
Igat toitu ei maksaks ara rikkuda!
õigus 26. mai 2019 11:03
tavaline vanamoodi praekartul --mõnus!
H 26. mai 2019 10:50
Ei hakka püha rooga rikkuma nagu sõin praekartultsibulaga nii jaangi heh