Taimetoidu retseptid

EVELIN ILVESE KOKAKOOL: kaasaegsed praekartulid (15)

LISA KOMMENTAAR

Mari9. juuni 2019, 17:38
tervitus27. mai 2019, 07:03
eesti energialt, , meie pärast võite ka aastaks ette teha, ainult väikese vahega, kartulit riivida pole vaja, võtke poest juba pakendatud friikartulid, või asendage margariiniga, täidiseks lisage avokaadot, ohtralt avokaadot, ökonoomsuse mõttes ka luunja kurki ja venetsueela tomateid, tsiili soola, ahi pange juba 2 päeva varem tööle, ilusama väljanägemise andmiseks pruunistage roog pärast ahjust väljavõtmist veel leek- või gaasilambiga pruunikaks.. seda toitu võite hoida kuni 5 aastat oma sügavkülmikus, või kuni külmik töötab.
Nagu ikka, puusse26. mai 2019, 23:31
"retsepti, mida on lihtne teha ja mida saab ka mitmeks päevaks korraga ette valmis meisterdada"
Kaua võib!26. mai 2019, 18:05
Kõigepealt teeb käsitöövõileibu ja nüüd õpetab võõra retsepti alusel kartuleid praadima???
?26. mai 2019, 17:16
Ega seal äkki transrasvu ei ole?
aiaiai26. mai 2019, 17:11
Ei tohi teha valimisreklaami täna.
26. mai 2019, 15:47
seekord viitas ühele allikale, tavaliselt mitte.
Tsitaat Shakespeare Julius Caesarist26. mai 2019, 15:17
ET TU, Evelin. Plagiaadid (viideteta tekstid, retseptid...) levivad.
hea26. mai 2019, 14:27
oli rauast pannil tehtud
jorss26. mai 2019, 13:50
mis kuradi kokakool see on kui võetakse suvaline sõbranna retsept, et see õhtulehes üles riputada
koeranäss26. mai 2019, 13:43
Et see suuremat sorti kaslane ka ei väsi.
Schweiz 26. mai 2019, 12:21
see ju tavaline vana , vana rösti retsept Šveitsist . Rösti ja raclett on Šveitsi rahvustoidud! Nii ,et Evelin ei ole sugugui mitte rösti ema .
Ylle 26. mai 2019, 11:27
Igat toitu ei maksaks ara rikkuda!
õigus26. mai 2019, 11:03
tavaline vanamoodi praekartul --mõnus!
H26. mai 2019, 10:50
Ei hakka püha rooga rikkuma nagu sõin praekartultsibulaga nii jaangi heh