Taimetoidu retseptid

EVELIN ILVESE KOKAKOOL: kaasaegsed praekartulid

Toidutare, 26. mai 2019, 09:27

18 KOMMENTAARI

m
Mari/ 9. juuni 2019, 17:38
t
tervitus/ 27. mai 2019, 07:03
eesti energialt, , meie pärast võite ka aastaks ette teha, ainult väikese vahega, kartulit riivida pole vaja, võtke poest juba pakendatud friikartulid, või asendage margariiniga, täidiseks lisage avokaadot, ohtralt avokaadot, ökonoomsuse mõttes ka luunja kurki ja venetsueela tomateid, tsiili soola, ahi pange juba 2 päeva varem tööle, ilusama väljanägemise andmiseks pruunistage roog pärast ahjust väljavõtmist veel leek- või gaasilambiga pruunikaks.. seda toitu võite hoida kuni 5 aastat oma sügavkülmikus, või kuni külmik töötab.
n
Nagu ikka, puusse/ 26. mai 2019, 23:31
"retsepti, mida on lihtne teha ja mida saab ka mitmeks päevaks korraga ette valmis meisterdada"
t
Toslem/ 26. mai 2019, 21:44
Evelin vöiks enne kokakooli läbi käia ja siis tulla targutama aga tundub, et munapraadija ongi körgem klass.
a
ain / 26. mai 2019, 20:22
villand on sellest meesteögijast..
l
Lätlane./ 26. mai 2019, 19:57
Korja nyyd oma kodinad kokku ja euroopasse. Mis siin enam kartuleid kütsada.
k
Kaua võib!/ 26. mai 2019, 18:05
Kõigepealt teeb käsitöövõileibu ja nüüd õpetab võõra retsepti alusel kartuleid praadima???
E
?/ 26. mai 2019, 17:16
Ega seal äkki transrasvu ei ole?

j
jorss/ 26. mai 2019, 13:50
mis kuradi kokakool see on kui võetakse suvaline sõbranna retsept, et see õhtulehes üles riputada
k
koeranäss/ 26. mai 2019, 13:43
Et see suuremat sorti kaslane ka ei väsi.
k
kah mul/ 26. mai 2019, 12:25
Me oskame kõik kartuleid praadida,pole sinul vaja siin õpetama tulla,tegele oma eluga,jäta teised inimesed rahule oma targutamistega.
s
Schweiz / 26. mai 2019, 12:21
see ju tavaline vana , vana rösti retsept Šveitsist . Rösti ja raclett on Šveitsi rahvustoidud! Nii ,et Evelin ei ole sugugui mitte rösti ema .
t
Tsitaat Shakespeare Julius Caesarist/ 26. mai 2019, 15:17
ET TU, Evelin. Plagiaadid (viideteta tekstid, retseptid...) levivad.
s
26. mai 2019, 15:47
seekord viitas ühele allikale, tavaliselt mitte.
y
Ylle / 26. mai 2019, 11:27
Igat toitu ei maksaks ara rikkuda!
õ
õigus/ 26. mai 2019, 11:03
tavaline vanamoodi praekartul --mõnus!
h
hea/ 26. mai 2019, 14:27
oli rauast pannil tehtud
h
H/ 26. mai 2019, 10:50
Ei hakka püha rooga rikkuma nagu sõin praekartultsibulaga nii jaangi heh

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee