Kodukohvikud. Kristiine kohvikute päevFoto: Teet Malsroos
Toiduuudised
23. mai 2019, 10:00

Uutest maitsetest põneva lugemiseni ehk Selle nädala toidu-uudised

PROOVI

Anna salatile vunki juurde

Maitsva salati üks põhikomponente on kindlasti hea kaste. Hellmann’s teab seda hästi ja tõi just suure salatihooaja eel müügile terve sarja säilitusaineteta salatikastmeid.

Valikus on viis põnevat maitset: röstitud seesami kaste, rasvavaba vinegrett, tomati ja röstitud paprika kaste, mee ja sinepi kaste ning Caesari kaste. Purgikastmed on mugav viis uute maitsete avastamiseks! 210 ml kastet maksab kauplustes kahe euro ringis.

LOE

«Eesti naise kokaraamat»

Lia Virkus on omamoodi Eesti kokandusmaailma legend. Ta on loonud ohtralt armsaks saanud kokaraamatuid ja süstinud kokkamisindu paljudesse. Nüüd on Lia välja andnud uue koguka toidupiibli, millest leiad rohkelt inspiratsiooni ja ideid.

Värskesse kokaraamatusse on autor kokku kogunud oma 250 lemmikretsepti – soolased ja magusad, soojad ja külmad toidud, midagi igaks päevaks ja pühaks. Lisameeleolu loovad kindlasti raamatus olevad toidufotod ja meeleolupildid. Tõeliselt väärt kokaraamat!

MINE

Kohvikutepäevad alustavad

Kodukohvikute kultuur levib linnas ja maal. Ja see on ju tõeliselt tore: perenaised saavad tutvustada oma kokkamisoskusi ja kes ise kohvikut pidada ei viitsi, võib minna uurima, mida head naabrinaisel seekord pakkuda on.

Kui oled kohvikupäevade fänn, pane märkmikusse kirja lähiajal toimuvate ürituste kuupäevad.

26. mai – Nõmme Roheliste Väravate Tänav (Tallinn)

26. mai – Kakumäe kodukohvikute päev (Tallinn)

2. juuni – Nissi kihelkonna kodukohvikute päev (Harjumaa)

7. juuni – Viljandi kohvikuöö

8. juuni – Tõrva kodukohvikute päev

9. juuni – Kündja külaseltsi kodukohvikute päev (Võrumaa)

15. juuni – Laagri kohvikute päev (Harjumaa)

16. juuni – Aiakohvikute päev Põhja-Sakala vallas (Viljandimaa)