Toiduuudised
17. mai 2019, 15:47

Salvest tõi turule ökoloogilised valmissupid innovaatilises pakendis

Salvesti uuest tootesarjast Prestó leiab kolmes erinevas maitsekombinatsioonis ja mahe toorainest valmistatud supid, mis vajavad enne serveerimist vaid soojendamist.

 „Kuigi tänapäeva aktiivne inimene armastab palju sõpradega aega veeta ja tihti restorane külastada, peab ta lugu tervislikest toiduvalikutest ning soovib, et ka kodus või tööl valmiks täisväärtuslik kõhutäis suurema vaevata,“ sõnas Salvesti tegevjuht Triin Kõrgmaa meediale saadetud teates.

Kõrgmaa sõnul on Prestó sarja sünd vastus aktiivse elutempoga ja üha kasvavate toitumisalaste teadmistega tarbijate soovidele.

 Suve eel koduturu poelettidele jõudnud tootevalikus on kõrvitsapüreesupp kookospiimaga, mille koostisesse kuulub ka maguskartul ja porgand ning kus maitset rikastavad küüslauk ja ingver.

Tomatipüreesupp ürtidega valmib tomatipüreest, värsketest tomatitest, paprikast, pastinaagist ja aromaatsetest ürtidest.

Köögiviljapüreesupp kanafileega on valmistatud porgandist, pastinaagist, õunapüreest, kanafileest ja rõõsast koorest ning supile annavad maitsesügavust karri, must pipar ja paprika.

Iga Prestó supp on valminud ökoloogilistest köögiviljadest ega sisalda säilitusaineid ning kunstlikke lõhna- ja maitseaineid. Kõrvitsa- ja tomatisupp sobivad ka taimetoitlaste toidulauale.

Supid on pakendatud mugavatesse alumiiniumivabadesse pakenditesse, mille võib soojendamiseks asetada mikrolaineahju või kuuma vette. Pakend on ühtlasi ka keskkonnasõbralik ning selle saab pärast toote kasutamist mugavalt ümberkäitlemisse suunata.

Sügisel on oodata tootepere suurenemist veel kolme maitse võrra ning lisaks hetkel müüdavale 300-grammisele pakile lisandub ka suurem perepakend.