Gluteenivaba omletipitsa salaamiga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Punane sibul
100 g Šampinjonid
Või praadimiseks
3 tk Muna
0.5 dl Piim
Sool
Must pipar
KATE
1 dl Pitsakaste
75 g Riivitud mozzarella vm juust
50 g Salaami vorst
Must pipar
Pitsamaitseaine
Oliiviõli
Basiilikulehed
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori sibul, haki sibul ja seened. Prae pannil võis 3-4 minutit kuni sibul pehmeneb.
2. Klopi munad koos piimaga lahti, maitsesta soola ja pipraga. Vala pannile sibulale ja seentele ning prae kuni muna on hüübinud. Tõsta pannilabidaga aeg-ajalt ääri üles nii, et hüübimata segu valgub pannile.
3. Tõsta küpsenud omlett küpsetuspaberile. Määri peale pitsakaste, raputa riivjuustu ja lao salaamiviilud. Jahvata peale pipart ja raputa pitsamaitseainet. Küpseta ahjus 8-10 minutit. Nirista peale veidi oliiviõli ja pane basiilikulehti.
Kommentaarid (0)