Lõunasöögi retseptid

Gluteenivaba omletipitsa salaamiga  

Pille Enden, 15. mai 2019, 09:04
Omletipitsa salaamiga. Jaan Heinmaa
Selline pitsa valmib üliruttu võrreldes tavapärase pärmitainast pitsaga, siin pole kergitamist vaja. Valmista 2 väikest omletti 20 cm pannil või üks suur omlett 26-28 cm pannil. See pitsa ei sisalda gluteeni.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Punane sibul
100 g Šampinjonid
Või praadimiseks
3 tk Muna
0.5 dl Piim
Sool
Must pipar
KATE
1 dl Pitsakaste
75 g Riivitud mozzarella vm juust
50 g Salaami vorst
Must pipar
Pitsamaitseaine
Oliiviõli
Basiilikulehed

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori sibul, haki sibul ja seened. Prae pannil võis 3-4 minutit kuni sibul pehmeneb.

2. Klopi munad koos piimaga lahti, maitsesta soola ja pipraga. Vala pannile sibulale ja seentele ning  prae kuni muna on hüübinud. Tõsta pannilabidaga aeg-ajalt ääri üles nii, et hüübimata segu valgub pannile.

3. Tõsta küpsenud omlett küpsetuspaberile. Määri peale  pitsakaste, raputa riivjuustu  ja lao salaamiviilud. Jahvata peale pipart ja raputa pitsamaitseainet. Küpseta ahjus 8-10 minutit. Nirista peale veidi oliiviõli ja pane basiilikulehti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee