Seda kiiret ja tervislikku argirooga võid teha igas kombinatsioonis. Õnnestub alati! Foto: Laura Strandberg
Laura Strandberg 24. november 2019 10:00
Seda kiiret ja tervislikku argirooga võid teha igas kombinatsioonis – vahelduseks hakklihaga ja katsetada erinevate paprikate ning pipardega. Õnnestub alati!

Vaja läheb (neljale):
2 kotikest riisi
300 g kanakintsuliha
1 suurem brokoli
jupp tšillit
2 küüslauguküünt
2 oranži paprikat
1 sibul
1 väike purk maisi
soola ja pipart
õli praadimiseks

Valmista pannirooga nii:
1. Pane riis keema.
2. Lõika kana kuubikuteks ja brokoli õisikuteks, haki tšilli ja küüslauk peenelt ning viiluta paprikad ja sibul õhukeselt.
3. Prae sibul kuumas õlis klaasjaks, lisa pannile tšilli, küüslauk ja kana ning prae viimane peaaegu küpseks. Siis tõsta pannile brokoli, veidi aja pärast ka paprika ja nõrutatud mais ning kuumuta rooga, kuni kana on täiesti küps.
4. Lisa pannile ka riis, sega korralikult ja maitsesta soola-pipraga. Lase maitsetel kaane all tasasel tulel paar minutit ühtlustuda ning serveeri kohe.