Võilillesiirup.Foto: PantherMedia/Scanpix
19. mai 2020, 10:06
Lugu ilmus esmakordselt 10.05.2019
VÕILILL ON MAITSEV! Kolm lihtsat ja tervislikku retsepti ilusast, aga tüütust umbrohust
Kollased juuksed, rohekas kleidike – võilill on igaühele tuttav kevadine umbrohi, mille kollased tutid samas vägagi silma rõõmustavad. Värskena kõlbab ta veel pattagi panna – ja meil Toidutares on mitmeid hõrke retsepte!
Klikka retseptil: Tomati-mozzarella-salat võilillekastmega
Tomati-mozzarella-salat võilillekastmega Foto: Daisy Lappard
Võilill on loomult mõru, seetõttu eelista kindlasti noori lehti, mis on vähem kibedad. Kastmes kasuta vaid kvaliteetset esimese pressi oliivõli, mis poleks samas liiga "muruse" maitsega.
Klikka retseptil: Võilillesalat suitsukalaga
Võilillesalat suitsukalaga Foto: Daisy Lappard
Salati juurde sobib igasugune suitsutatud valge kala, katseta ka näiteks hõbeheigiga.
Klikka retseptil: Võilillesiirup sidrunhappega
Võilillesiirup. Foto: PantherMedia/Scanpix
Kasulik ja maitsev nektar. Valmista endale ja kingiks emale!
Kommentaarid (0)