Tee mai alguse puhul pöörane šokolaadiprääniku-banaanikook (5)
10 tk
Valmistusaeg 20 minutit + üleöö külmkapis
500 g šokolaadimaitselisi präänikuid
500 g hapukoort
2 dl tuhksuhkrut
3 banaani
pealepuistamiseks riivitud šokolaadi või kakaopulbrit
Lõika präänikud põigiti pooleks, koori banaanid ja lõika u 5 mm viiludeks. Sega hapukoor tuhksuhkruga. Kata 22 cm lahtikäiv koogivorm või lameda põhjaga kauss toidukilega. Kasta präänikud mõneks hetkeks hapukooresse ja tõsta siis koos hapukoorega kaussi, nii et põhi oleks kaetud. Lao peale banaanid. Siis jälle präänikud koos hapukoorega ja banaanid – niikaua, kuni neid jätkub. Viimaseks kihiks jäta präänikud. Kui hapukoort jääb üle, tõsta ka see vormi. Kata vorm toidukilega ja pane ööseks külmkappi. Järgmisel päeval kummuta kook vormist alusele ja eemalda kile. Kata pealt riivitud šokolaadi või kakaopulbriga.
Kommentaarid