Sisuturundus
30. aprill 2019, 13:27

Naturaalsed mahlad ja püreed võidavad südameid – millist My Juice’i toodet eelistada?

My Juice’ile kuulub rohkem kui 60 hektarit maad Tartu lähedal, kus kasvatatakse puuvilju ja marju maitsvate mahlade ja siirupite ning püreede ja mooside valmistamiseks. Saak koristatakse käsitsi, iga vilja hinnatakse eraldi, et midagi ei mõjutaks valmistoodete maitset.

My Juice püree tootmiseks kasutatakse ainult Euroopa liidri VORAN kõrgtehnoloogilisi seadmeid, mis töötlevad marju ja puuvilju maksimaalselt kiiresti, säilitades kõik kasulikud omadused.

Eelised:

- 100% naturaalne tootmine

- Puuviljad ja marjad on kasvatatud kaasaegsetes Eesti farmides

- Ilma säilitusainete ja ebatervislike lisanditeta

- Ainult kvaliteetsete Krista ja Cortland õunasortdie kasutamine

- 100% naturaalne väetis

- VORAN kõrgtehnoloogilised seadmed

Mahlad ja siirupid. Valikusse kuuluvad astelpajumahl, mustsõstramahl, õunamahl, rabarberisiirup, arooniasiirup.

Mida arvasid degusteerijad?

Mahlu ja siirupeid mekkides toodi esimese asjana välja ehedust. Poeriiulitel saadaolevad mahlad on täis suhkrut ning kõiki ebavajalikke aineid. Juba neid maitstes on tunda, et nad ei ole tervislikud. My Juice’i mahladega oli hoopis teistmoodi, sest neid mekkides oli tunda tõelist tervislikkust. Näiteks klaas mahla hommikuvõileibade kõrvale andis palju rohkem energiat ja tahtejõudu tegutseda kui tavapärane tass kohvi. Pole ka ime, sest My Juice kasutab oma toodangu valmistamiseks seadmeid, mis töötlevad marju väga kiiresti, kuid säilitavad samal ajal kõik kasulikud omadused.

Ülisuureks plussiks on vahvad pudelid. Esiteks näevad need hea välja ja teiseks saab neid taaskasutada. Kui mahl oli otsas, kallasin sinna vett ja poetasin pudeli käekotti.

Degusteerijate lemmikuks kujunes õunamahl, sest see lausa pakatas tervisest. Õunamahl oli täpselt mõõdukalt hapu mekiga ning pudel tühjenes kui võluväel! Mitmel korral toodi välja, et see meenutab lapsepõlve, kui vanaema tegi suve lõpus õunamahla. Isegi lõhn on sama.

Püreed ja moosid. Valikusse kuuluvad astelpajupüree, mustsõstrapüree, arooniapüree, õunapüree, maasikapüree, vaarikapüree, valge karusmarja moos, punase karusmarja moos, arooniamoos, mustsõstramoos, õunamoos vaniiliga, õunamoos ingveriga ja õunamoos tšilliga.

Mida arvasid degusteerijad?

Moosi ja püree peale mõeldes tekib paljudel esimese asjana silme ette see suur suhkrupott, mis valatakse valmiva produkti sisse. Tulemus on tihtipeale liiga läila, ebatervislik ja mitte kuigi meeldiv. My Juice’i moosid ja püreed ei ole sellised, nende magususaste on täpselt paras. Maitse on naturaalne ning lisandeid ega säilitusaineid selles pole.

Degusteerijate lemmikuks osutus maasikapüree, mis on suurepärane valik nii vaniljejäätise kui ka pannkookide juurde. Oma särtsaka punase värviga võidab see südameid!

Välja toodi ka õunamooside variatsioone, põneva touch’i annavad nii vanilje, ingver kui ka tšilli!

Vaata SIIT, kust saab My Juice'i tooteid!