RABARBER PALUB KOOKI TEHA! Toidutare lihtsamad, maitsvamad ja menukamad rabarberikoogid
Klikka retseptil: Imehea rabarberikook
Üks mahlane ja maitsev rabarberikook kevadeks! Kui koogist isu täis, võid rabarbereid ka sügavkülma panna, et muul ajal maiusega kevadetunnet tekitada.
Klikka retseptil: Mahlane rabarberikook
Rabarber on hea noorelt. Kui sellest isu täis, asenda see õunte või ploomidega näiteks. Kogus 8 lõiku.
Klikka retseptil: Rabarberikook hapukoorega
Väga mureda põhja ja mahlase täidisega kook maitseb hästi nii leigelt kui ka täiesti jahtunult. Hapukoore asemel võid kasutada ka vahukoort.
Klikka retseptil: Lihtne rabarberikook II
Õhukese krõbeda pirukapõhjaga hõlpsalt valmiv kevadekuulutaja, kus osa rabarberist võib asendada ka maasikatega.
Klikka retseptil: Rabarberikook ricotta'ga
Krõbedapõhjalises rabarberikoogis annavad tooni mõnusalt hapud rabarberid ja kreemine, kuid kerge vanillikreemikiht, mida täiustab omakorda õhuline beseekiht.
Klikka retseptil: Rabarberikook hapukoore-munatäidisega
Koogi võib valmistada ka rabarberimoosiga. Siis panna tainale esmalt rabarberimoos, sellele valada vahustatud munade ja hapukoore segu.
Klikka retseptil: Lihtne ja kodune rabarberikook
See lihtsasti valmiv kodune ja maitsev kook kuulub minu ema "põhirepertuaari". Maitseb parim ahjusoojalt klaasi külma piimaga. Alljärgnevad kogused on 24 × 24 cm vormile, kui soovid tervet ahjuplaaditäit, tee topeltkogus.
Klikka retseptil: Ülilihtne rabarberikook
Kindlasti on paljudel probleeme, mida teha rabarberiga. Kui oma ja naabrite lapsed olid väikesed, siis lausa nõuti seda kooki ja ükski sünnipäev ei saanud ka ilma selleta läbi.
Klikka retseptil: Karamelline pähkli-rabarberikook
Seda mahlast täisterakaerajahuga rabarberikooki serveeri ahjusoojalt magustoiduna või jahtunult koogina ruutudeks lõigatult. Õhukindlalt karpi pakituna säilib kook mahlase ja maitsvana neli-viis päeva.
Klikka retseptil: Tagurpidikook rabarberiga
See rabarberikook valmistatakse samamoodi nagu prantslastest õdede Tatinide kuulus ümberpööratud õunakook tarte Tatin. Kõige mugavam on seda kooki valmistada spetsiaalses vormis, mis sobib nii pliidil kuumutamiseks kui ka ahjus küpsetamiseks. Kui sul sellist vormi pole, kasuta tavalist panni ja keraamilist koogivormi. Serveeri kooki pisut jahtunult koos vanillijäätise või -kastmega.
Kommentaarid (0)