KALAPÄEVAD LÕID REKORDI! Kas sina leidsid oma kaluri? (retsepte leiad siit!) (2)
Klikka retseptil: Praetud meritint kodujuustusalatiga
Meritindi parim püügiaeg on nüüd kevadel ja seda tasub täiega ära kasutada. Valge lihaga hõrk kala on kõige maitsvam kohe peale pannilt võtmist. Mahe avokaadomajonees ja kodujuustusalat sobivad lisandiks kõrvale.
Klikka retseptil: Taani kalapada valmib kiiresti ja meeldib kogu perele
Siin on nii punast kui ka valget kala, viimasena võid kasutada kasvõi räimefileesid. Kala tükeldades jälgi, et nii seene- kui ka kalatükid oleksid enam-vähem ühesuurused. Lisaks ka köögivilju sisaldav koorene kalapada saab kiiresti valmis ja on koos riisi või kartulipudruga hea õhtusöök kogu perele.
Klikka retseptil: Kodune ja lihtne räimevorm juustukatte, seente ja sibulaga
Meie rahvuskala räim jääb koos sibula ja seentega juustukatte alla peidetuna meeldivalt mahlane. Roog maitseb koduselt ja hästi keedukartulite või ka ainult värske salatiga.
Klikka retseptil: Ahjus küpsetatud kala ja krõpsud
Klassikalist inglise tänavatoitu fish&chips on üsna mugav küpsetada ahjus ühel pannil. Nii on see ka vähem rasvasem kui friteerituna. Kala paneerimiseks kasutatud panko on jaapanipärased riivsaiahelbed, mis on meie riivsaiast õhulisem ja muredam materjal. Sarnast struktuuriga paneeringu saab ka kui kõvaks kuivanud saia kombainis peenestada.
Kommentaarid