Toiduuudised

Kokk-kalamees: paadiga järvel on põnevam kui köögis kalaga mässata  

Kersti Eero, 27. aprill 2019, 00:01
TERVISLIK: Praetud koha köögiviljadega.  Foto: Marelle Lehter
„Kui esimese kala kätte saad, siis tahaks juba suuremat saada. Või kui oled haugi kätte saanud, siis mõtled, et koha kuluks ka ära,“ tõdeb kohviku Komeet peakokk Marelle Lehter, et vahel on tulnud isegi telefoniga valgust näidata, et õhtul paadiga randuda näeks. Sel nädalavahetusel on aga kokal kindel plaan kalalemineku asemel korilusega tegelda, sest karulauk on paljude kalaroogade kõrvale kui loodud.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee