T1 Mall of TallinnFoto: ARON URB
Toiduuudised
25. aprill 2019, 14:06

Eesti suurim restoran avab uksed vaid üheks jazziküllaseks õhtuks

10. mail toimub T1 Mall of Tallinnas briti lauljatari Laura Mvula kontsert, mille eel pakuvad keskuse neljandal korrusel asuvad 10 restorani muusika- ja toidugurmaanidele põnevaid kolmekäigulisi õhtusööke. Menüüs on üle 20 erineva, spetsiaalselt üheks õhtuks loodud pakkumise pea 800 huvilisele, mis muudab keskuse üheks õhtuks Eesti suurimaks restoraniks.

 

Kodumaist ja skandinaavialikku joont hoidvad Peak Café ja Olaf rõõmustavad toidugurmaane kohaliku tooraine ning põnevate maitsetega. Eksootilisi elamusi pakuvad Tokumaru (jaapani köök), Gan Bei (aasia köök) ja Chakra (india köök). Restoran Da Vinci toob kontserdi eel Tallinnasse hõrke itaalia maitseid, samal ajal kui Babyback tutvustab ameerika toidukultuuri. Kui restoran Fibos on võimalik oma silmaga näha õhtusöögi valmimist Hispaaniast pärit söeahjus, siis Pelmi pakutav menüü valmib ehtsas Mimbrasa ahjus. Kõik nutihuvilised saavad end kontserdi eel panna proovile IT Restos, mille interaktiivsed lauad pakuvad avastamist nii suurtele kui väikestele.

 

Restoranikorrus avab enda uksed kell 19. Kontserdi eel saab nautida kodumaise jazzivirtuoosi Sofia Rubina kontserti, mis algab kell 20.

 

Mitmete mainekate auhindadega pärjatud Briti laulja ja helilooja Laura Mvula kontsert algab T1 Mall of Tallinna neljandal korrusel kell 21.30.

 

Kontserdipileteid on võimalik soetada Piletilevist.