Kolumnid

EVELIN ILVESE KOLUMN TOIDUTARES: Mida nad söövad, et nii suudavad ja saavad? (+ retsept!)

Evelin Ilves, 26. aprill 2019, 15:13

47 KOMMENTAARI

T
... / eile, 16:46-le/ 26. aprill 2019, 12:48
Tõeline härmataja on ju teada, isegi ajakirjanduses pasundati tema hämaratest tegudest enne "pukki ronimist", mis nüüd vist eemaldatud, ükski ling pole aktiivne. Evelin oli lihtsalt "tankist", kes rahvale meedia kaudu hambusse topiti. Lätlaste delfi kommentaariumis ennustati pea aasta ette nende lahutuse põhjusi ja tagajärgi ja ka utah-i mahhinatsioonidest, need kommentaarid ka eemaldati küllaltki kiiresti.
t
tegelikult/ 26. aprill 2019, 10:47
on ka veel roosa sool ja himaalaja sool jne. Neist saab Evelin oma järgmistes kokateemalistes artiklites kirjutada.
ä
äkki/ 26. aprill 2019, 10:45
on hoopis vastupidi, et Evelin maksab meediale, et pidevalt pildil püsida? Teles ja ajalehtedes ja vaat et iga päev. Ühelegi poliitikulegi pole niisugust reklaami tehtud. Aga kui Brüsseli tuhvlid jalga saab, siis on Eesti meelest läinud ja eks Tommile tahaks ka näidata, et ma ka EP-s.
n
Nyyd/ 26. aprill 2019, 05:11
l
Lotte/ 26. aprill 2019, 00:01
No Evelin Ilvesega ma ei ilguks, vaid oleks rahulik ja ootaks. Äkki üllatab millegagi poliitikas kunagi. Retsepte on jagatud elupäevad ja mis selles halba. Kui see on praegu tema teema -las olla. Ega ta ise trügi- arvan. Ikka kaabivad ajakirjanikud vast ise ukse taga.
a
Aku Mulaator/ 25. aprill 2019, 21:48
Johaidi, palun laske sellel mammil unustuste hõlma langeda. Kõigil on niimoodi parem!

p
päriselt või,/ 25. aprill 2019, 17:58
püha taevas kommida saad aga retsepti arvutist otsida ei oska
v
vanem naineTartumaalt/ 25. aprill 2019, 17:48
Evelin ,sa oled kena naine, vaata, et sa ei hakka igasuguseid ilusüste tegema ja põski punni ajama, ole see ,kes oled praegu.
p
pisike mürakaru/ 27. aprill 2019, 07:14
naisel peab kõik punnis olema ! Vaid see ergutab mehi tulema.
A
.../ 25. aprill 2019, 16:51
Ahhhaaaaaa .. :) :) :) Lahe komm!!! Ja muu sool sirgub või saab valmis igal sügisel... :) :)
K
.../ 25. aprill 2019, 16:46
Kes oli tegelik härmataja jne. Värskendaks oma mälu ja kui seda pole siis loe vanu ürikuid. No nii AUS on ta küll. :) :) :)
t
T: kui saaks/ 25. aprill 2019, 16:43
Loe nüüd oma soperdis uuesti läbi ja saad aru... Kui saad!? Tõeline maailmaparandajast sallija kes peale oma iidoli kiitmise ja teiste sildistamise midagi muud ei suudagi.
t
Tere evelin!/ 25. aprill 2019, 16:14
Vaata peeglisse siis näed.
m
Mis asjad on/ 25. aprill 2019, 16:07

l
Liiga pikk jahumine/ 25. aprill 2019, 16:05
Et selle lugemisele aega raisata!
a
Antikristus/ 25. aprill 2019, 15:17
Küsimus on selles, mis on kahe kõrva vahel. Enda meele seisundit nautida püüdvad inimesed selle mõistmiseni ei jõua...
k
kui saaks/ 25. aprill 2019, 14:26
Kui saaks, siis teeks kindlaks, kas siin kommib paar tigedat ja kadedat inimest? Kulla inimesed see kadedus ja tigedus sööb teid seest poolt. Mina ei ole Evelini näinud ainult telest, aga ütlemata ilus, andekas ja AUS on ta küll. Ta ei aja raha taga, mida nägime sellest, et ta ei olnud esileedi edasi need mõned kuud vaid lahkus ilma suurte hüvedeta. Otsige veel kedagi nii ausat! Kas oskate öelda kes? Süüdi oli "nätsutaja".
h
hiidlanna/ 25. aprill 2019, 14:07
e
Enn/ 25. aprill 2019, 13:11
Kes ta siis on, kokatädi või????
e
eu/ 25. aprill 2019, 12:55
Upitamine e - liidu asemikuks. Valmimised lähenevad. Küsiks, millist hindamatut kasu tõi "welcome to Estonia" Eestile? Maksumaksja raha kulus sellele vist mikngi 14 miljonit krooni!? Ja kumbe siis nendest ilvestest ärmatamise autoriks liigitada?
e
eu-le/ 30. aprill 2019, 13:54
aga midagi paremat pole ka asemele panna.see on tänaseks peenraha ja kasu suur.
t
25. aprill 2019, 12:31
Tuleb valida edukas mees ja siis pressima hakata, vaikselt, aga kindlalt.
k
kolla/ 25. aprill 2019, 12:05
Abikaasale või veel parem presidendile sarved.

p
pintselsaba/ 25. aprill 2019, 11:31
Soovin kah toiduguruks ja arvamusliidriks saada. Mida peaksin tegema?
r
Ruth/ 25. aprill 2019, 11:29
Nii kahju, et ma ei talu laugulisi, juba lapsest saati. Sibulapealsed ja murulauk ja noor küüslauk isegi maitseksid, aga keha reageerib resoluutse "ei"-ga. Kõik tuleb seedimatult tagasi. Isegi usun, et sibul muutub kuumutades magusaks jne. Aga sibulat ja eriti küüslaulu söönud inimese eest jooksen kaugele eemale. Seda haisu ei peleta ei näts ega kohv, hais levib lausa nahapooridest ja juustest. Samas tean inimesi, kes ei talu näiteks maksa või hapupiima, üritan neid mõista. Nii jääb minust sibulasupp ja ka sibulapirukad selles elus söömata.
r
rahvas räägib,/ 25. aprill 2019, 11:09
et Tallinnas olevat kiluleibvake isegi 8-11 euri tk olnud,
ü
üks supp/ 25. aprill 2019, 11:07
Saingi sibulasupi retsepti, tänan, Evelin!
v
viisakas/ 25. aprill 2019, 11:04
...jätkuvalt presidendiproua - kõigi eestlaste ema ja õpetaja...
s
saarlane / 25. aprill 2019, 10:56
Mis Tagösse , sinna teda enam ei võeta , kuna võttis liiga kallist hinda o m a . kiluvõileibade eest 4-5 eur see ju juba totrus , nad arvasid seal
k
Kompott/ 25. aprill 2019, 10:18
Et ajada päevast päeva sellist iba siis on see normaalne ju siis on,ootame järgmist segu vast homme uus segu.
k
25. aprill 2019, 10:15
Kui palju küll õhtuleht Evelinile maksab,et pidevalt veergudel teda näeb.

m
moderaatorile veel üks näpunäide/ 25. aprill 2019, 10:10
evelini üle ei tohi naerda, lobkajas ja tralla võivad
v
25. aprill 2019, 10:10
Või siis naine, kes ei ole ikka oma olukorraga leppinud ja igatseb tagasi virvatulede maailma ja arvamusliidrite kaenlasse:)
o
oikuitore/ 25. aprill 2019, 10:08
prantslastel on palju õppida meie emasilveslt, nad käivadki siin ja kohe teda kiitma....milline toit milline klamuur (mitte sega ajada sõnaga "glamuur") jne
m
minul mitte/ 25. aprill 2019, 10:06
vaba ajakirjandus pidi lubama ju olla lobjakas, paris, tralla...
a
Aivar/ 25. aprill 2019, 10:05
No tõsine tabel on juba nendest evelinidest ja jurmanitest! Tundub, et eesti ajakirjanduse tase ongi promoda kummuli käinud ja rumalate inimeste soigumist. Milleks see hea paks olema...?? Äkki keegi seletab.
j
jälle/ 25. aprill 2019, 10:02
saaks ometi see EP valimine juba kiiremini läbi, võiks mammi jälle Hiiumaale oma kokkamisega praktiseerima minna ja tagasi pöörduda oma kilu võileibade juurde ja pavlovate juurde
j
JJ/ 25. aprill 2019, 10:01
Mind paneb muigama see uus moe asi - igasse toitu ikka meresool, kõlab ju peenemalt. Kuigi, mis vahe rafineeritud "tavalisel", mis ju ka kunagi meres tekkinud, ja praeguse meresoola vahel? Muideks, kumbki ei kõlba kapsa või kurgi hapendamiseks, parim ikka see tavaline rafineerimata, mida õnneks veel poest saada on. Mul kodus pakike roosat Himaalaja soola, eriti väärtuslikuks teeb selle pakendil olev kiri (vabalt tõlgitud): "Sadu miljoneid aastaid tagasi ookeani põjha tekkinud ja maa reljeefi muutudes miljoneid aastaid Himaalaja mägedes laagerdunud (?). Säilivuse aeg: 2 aastat"
m
25. aprill 2019, 09:47
Michelini tähtede rohkus on seotud tihtipeale hoopis muude asjaoludega kui erakordselt hea söök. Seda peaks meie endine kõrgeim näpuviibutaja teadma.

r
Retsept ka siit/ 25. aprill 2019, 09:45
löö poliitikult pere üle ja koli tema kaasaks, siis koli oma intiimeluga ja üldse eluga Kroonikasse ja kui olev osav koli ise poliitikasse. Söök pole väga oluline.
m
Müüdid ja tegelikkus on kaks eri asja/ 25. aprill 2019, 09:45
Üks asi on müüt ja teine asi tegelikkus. Me kõik teame (ja selline teadmine on levinud laiemalt), et prantsuse naised on vapustavad, saledad, iseseisvad jms. Tegelikkus on aga teine. Prantsuse naine on üldjuhul keskeaks parajalt matsakas, hoolitsemata ja ka kodu vang, mitte iseseisev mustade sukkade ja tikkkontsade klõbinal ringi hõluv fuuria. Ja meie kandis elavatel inimestel ei ole (üldjuhul:)) kolme silma ja me pole ühejalgsed, kuigi sajandeid nii teati (ja seda teavet edastati ja korrati valgustatud Euroopas sajandeid.
j
Ja ongi nii/ 25. aprill 2019, 09:39
e
elu väärtushinnang/ 25. aprill 2019, 09:32
ole aktiivne nii päeval kui ka öösel. Selleks aga lihtne retsept: söö sibulat , söö kala , siis ikka püsti t a l a.
N
!!!/ 25. aprill 2019, 09:30
No küll sellel "arvamusliidril" jagub ikka tarkusi. Ei need lõpe niipea otsa, jagub vist aastakümneteks.
e
Evelini vänn/ 25. aprill 2019, 09:15
Kahju kahjust. Loeb ridade vahel ja õrritab end. Jutt tegelikult hoopis muust. Aga tagasi supi juurde.....supp on hea ja sibulapirukas veelgi parem.
k
Kahju.../ 25. aprill 2019, 08:54
See nn.tädi rikub mu päeva ära!
t
Tainas/ 25. aprill 2019, 08:47

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee