Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
7.5 dl Kana- või aedviljapuljong
3 tl Kartulitärklis
1 tl Jahvatatud ingver
0.5 tl Küüslaugupulber
1 tk Kollane paprika
3 tk Muna
1 peotäis Murulauk
0.5 tl Seesamiõli
1 tl Küüslaugupipar
Sool
Valmistamine
1. Vala puljong potti ning vispelda juurde tärklis ja jahvatatud ingver ja küüslauk. Kuumuta keskmisel kuumusel ja aeg-ajalt segades, kuni leem hakkab õrnalt keema.
2. Vahepeal haki paprika peeneks ja hauta teises potis vähese õliga pehmeks.
3. Klopi munad lahti.
4. Kui puljong on keema tõusnud, siis keeruta kahvli või vispliga leeme keskele pööris. Sinna vala peene joana ja segades lahtiklopitud muna, millest peaks otsemaid moodustuma peened munaniidid. Tõsta pott tulelt.
5. Sega supi hulka pehmeks haudunud paprikatükid, hakitud murulauk ja seesamiõli ning maitsesta küüslaugupipra ja soolaga. Serveeri kohe.
Kommentaarid