Kõik on maitseasi. Küll aga ei tohiks olla tootel valeteavet. Ostsin mõni aeg tagasi "rukkipulgad" vms, ei mäleta täpsemalt. Rukki pärast. Kodus lugesin: rukkijahu 3%....
Õige märkus! Õige rukkileiva koostisse pärm ja suhkur ei käi. Õelge, mis tahate, aga mina igatahes Tartus toodetud rukkileivale tõelist kokurenti ei näe.
Mäletan selle Rukkipala tulekut -reklaami ehk 25 aastat? tagasi- RAT Estonias vaatasime etendust "Vargamäe" ja pärast pakuti garderoobis seda Rukkipala pakikest, sooja .....kui hea, kui hea, siiani selle kütkes ja on olnud kordi, kus lähen extra välja omale RUKKIPALA tooma, Eesti võiga sööma...mitte ühtki lemmikut pole nii kaua olnud, ehk siis taluvõi ka.
Ha Ha Ha! Või juuretisega tehtud??? Koostises on milleks siis PÄRM ära toodud? Mida te petate!? Kõik te teete omad tooted pärmiga! Ja see EI OLE ÕIGE LEIB?
KOMMENTAARID (17)