Toiduuudised

Selgus läbi aegade parim Eesti toiduaine

Toidutare, 24. aprill 2019, 17:37

17 KOMMENTAARI

l
leivapuru / 25. aprill 2019, 14:37
ei meeldi see Rukkipala , maitselt väga intensiivne . Lämmatab vorsti ja juustu maitse . Minu lemmikut Sangaste leiba pole enam ammu , ammu näinud .
a
AJ/ 25. aprill 2019, 13:18
Kõik on maitseasi. Küll aga ei tohiks olla tootel valeteavet. Ostsin mõni aeg tagasi "rukkipulgad" vms, ei mäleta täpsemalt. Rukki pärast. Kodus lugesin: rukkijahu 3%....
t
tõesti on imehea maitsega/ 25. aprill 2019, 10:47
ainus viga, et läheb kähku kõvaks, aga maitse on endiselt hea.
j
24. aprill 2019, 23:05
Juba selle nägemine võtab söögiisu ära.Fazeri must leib on parim.
s
24. aprill 2019, 21:39
see rukkipala on sommide pealt maha viksitud,midagi originaalset selles küll ei ole.
t
Tiit / 24. aprill 2019, 21:05
ei kiida. Eelistan Fazeri musta või Musta Ronka + Saaremaa või
k
kes leiaks üles/ 24. aprill 2019, 20:22
tallinna kuklite retsepti oli 70 datel
r
ruks/ 24. aprill 2019, 20:21

l
lätlane/ 24. aprill 2019, 20:19
Ei usu seda, nii marginaalne toode. Maitsetu ja laguneb laiali. Päris kallis auhind Leiburile.
s
25. aprill 2019, 08:13
See leivake .mis poelettidele jõuab,pole küll parimate killast.Kuiv,maitsetu ,jahune ja lagunev.
i
ilus tüdruk/ 24. aprill 2019, 20:04
Mäletan selle Rukkipala tulekut -reklaami ehk 25 aastat? tagasi- RAT Estonias vaatasime etendust "Vargamäe" ja pärast pakuti garderoobis seda Rukkipala pakikest, sooja .....kui hea, kui hea, siiani selle kütkes ja on olnud kordi, kus lähen extra välja omale RUKKIPALA tooma, Eesti võiga sööma...mitte ühtki lemmikut pole nii kaua olnud, ehk siis taluvõi ka.
s
see ongi/ 24. aprill 2019, 19:41
soomest plageeritud,Vaasa leiburid,eesti leiburitest ei tea midagi
a
A/ 24. aprill 2019, 20:04
On küll soomest planeeritud üks ühele, nii pakend kui sisu*
m
Muigega/ 24. aprill 2019, 20:13
Leibur kuulub sellele soome firmale.
r
RUI/ 24. aprill 2019, 19:22
Ha Ha Ha! Või juuretisega tehtud??? Koostises on milleks siis PÄRM ära toodud? Mida te petate!? Kõik te teete omad tooted pärmiga! Ja see EI OLE ÕIGE LEIB?
o
Odin/ 24. aprill 2019, 20:42
Õige märkus! Õige rukkileiva koostisse pärm ja suhkur ei käi. Õelge, mis tahate, aga mina igatahes Tartus toodetud rukkileivale tõelist kokurenti ei näe.
l
linnast nimega Talin/ 24. aprill 2019, 18:07
Kas see Rukkipala mitte Soome retsepti järgi ole tehtud?

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee