Toiduuudised

LIHTNE! Parim kohupiimakook pühadelauale! 

Ragne Värk, 21. aprill 2019, 10:20
Foto: Ragne Värk
Põhi:

  • 400–500 g valmis muretainast

Täidis:

  • 50 g toasooja võid
  • 2 dl suhkrut
  • 800 g kohupiima
  • 2 muna
  • 4 sl jahu
  • 4 sl hapukoort
  • 0,5 sidruni riivitud koor

Suru tainas koogivormi põhjale (Ø 26 cm).

Sega või suhkruga, lisa ülejäänud ained ja sega korralikult ühtlaseks. Vala täidis vormi ja küpseta kooki 180kraadises ahjus 30–45 minutit.

Kui ise kokata ei viitsi, võid muidugi koogi ka poest osta. Kohupiimakookide testi leiad siit.

Samal teemal

20. aprill 2019, 09:09
NAISTELEHT TESTIB | Millist kohupiimakooki pühadeks osta tasub?