Maks & Mooritsa tooted.Foto: Tiit Mõtus
Toiduuudised
17. aprill 2019, 07:40

Grillvorsti Maitselt Mahe tootja tegi endale konkurendi šašlõki näol

Atria Eesti AS toob Maks & Moorits kaubamärgi all sel kevadsuvel turule 13 uudistoodet. Juba kaks aastakümmet lettidel olnud Maks & Mooritsa grillvorsti sari Maitselt Mahe saab täiendust samanimelise šašlõkiga.

Käesoleva hooaja märksõnad šašlõkk Maitselt Mahening uus Forte sari, milles Maks & Moorits toorvorstikestele ning grill-lihale annab rikkaliku ja aromaatse maitse itaaliapärane kõva juust. Lisaks jõudsid juba eelmisel hooajal lettidele jõudnud Eesti esimesed lahti lõigatud toorvorstid, mis nüüd täienevad Pühajärve toorvorstikeste näol, on kirjas meediale saadetud teates. 

"Sellele hooajale vastu minnes mõtlesime, mis oleks see eristuv argument, mis annaks meie lihatoodetele erilise nüansirohkuse. Nii sündisid koostöös Valioga toorvorstikesed ja grill-liha Forte juustuga. Kui tavaliselt kulub õige maitsekoosluse saavutamiseni mitmeid katsetusi, siis sel korral õnnestus ideaalne tulemuse juba esimese korraga,“ tutvustas Laande saabuva grillihooaja Maks & Moorits uudistooteid. 

"Meie Maitselt Mahe grillvorst on juba 20 aastat olnud turul ning täna edukaim oma kategoorias. Lisaks juustu ja murulaugumaitselisele mahedale grillvorstile võtsime vastu otsuse tulla välja ka samanimelise šašlõkiga, mis on marineerinud tervislikus köögiviljamahla marinaadis. Naljaga pooleks võib öelda, et lõime omaenese edukaimas lihasarjas grillvorstile konkurendi,“ kommenteeris Meelis Laande. 

Atria müügidirektori sõnul kasvab aasta aastalt tarbija soov mugavuse järele, mida kinnitab lahti lõigatud toorvorstikeste edu möödunud aastal. „Nii nagu kasvab nõudlus näputoidu ja erinevate snäkktoodete vastu, mida mugav piknikul või autosõidul tarbida, ootab klient aja kokkuhoidu ja kiirust õhtusel grillipeol. Eelmisel suvel tõime esimesena turule juba eelnevalt lahti lõigatud toorvorstid. Eelnevalt lahti lõigatud toorvorste on mugav pakist võtta ning otse grillile tõsta. Enam ei ole vaja vorstikesi noaga üksteise küljest lahti lõigata ja küpsetamiseks ette valmistada. Nüüd laiendame oma valikut veelgi ja toome turule kõrge lihasisaldusega klassikalise maitsetusega Pühajärve toorvorstid,“ märkis Laande.

Atria Eesti AS (www.atria.ee) on üks suurematest, ligi 350 töötajaga Eesti toiduainekontsernidest ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy.  Atria Eesti tuntuim kaubamärk on Maks & Moorits. Kõik Maks & Mooritsa tooted on  valmistatud ilma E621 lõhna- ja maitsetugevdajata.