Toiduuudised

Õhtulehe suur sülditest: soola ja želatiini pealt võiks kõvasti kokku hoida (11)

LISA KOMMENTAAR

vana ja tark16. aprill 2019, 11:45
õige süldi keetmine on pikk protsess,eelkõige liha valik peab olema õige, kanasült ja kalasült on super head, kui õiged asjad sisse panna,aga need poetoidud- aseained toiduks..
16. aprill 2019, 10:04
Kus video on?Kuidagi poolik,ei kuule kiljumist ja ahastust.
...15. aprill 2019, 21:44
Mis need MÕÕDETUD numbrid ikka on, eksole. https://www.google.com/search?q=gelatine+in+chicken&oq=gelatine+in+chicken&aqs=chrome..69i57j0l3.9663j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Jauram15. aprill 2019, 19:41
Kanasült ! Keetke kana ära ja vaadake, kas kallerdub !? See on eht rahva mõnitamine ja lolliks tembeldamine, pange ,, Kana tarretises", ,,Kana zelatiini leotises" aga ärge mõnitage !!! Isegi sealiha sült tehakse zelatiiniga !!!???
HK15. aprill 2019, 19:16
Just käisin turul. Neli jalga ja koot.
j6ulud tulekul vist eestis15. aprill 2019, 18:18
liisa15. aprill 2019, 17:59
Olen suur süldisõber, omal ajal oli liha ja oskasin sellest head sülti keeta, äi õpetas, kõik nõksud selged. Praegu pole õiget liha ja need poesüldid, viska üht ja teist. Kes need kokku keedavad, ei tea süldist ööd ega mütsi, see saaremaa delikatess ajab okse peale ja süldil peab ka kallerdist olema, lgp hiiumaa süldi keetjad, kas vanaema pole õpetanud?
teen15. aprill 2019, 15:13
ise sülti.zelatiini pole vaja.
vana ja tark15. aprill 2019, 14:48
sõltumata firmast ja lihast, söödavad nad pole, tuimad zelatiini kärakad ..!
kahju teist...15. aprill 2019, 14:45
kirjatsurad toodavad mitteloetavat sülti...
huvitav15. aprill 2019, 14:26
kas keegi ostab ka neid artikleid v teete tühja tööd?