Koduaia nuhtlusest umbrohtudest saab teha vitamiinirikkaid toite.Foto: Vida Press
Ia Mihkels 29. mai 2022 11:00
Üleskutset „Sööme umbrohud ära!” on küllap kõik kuulnud, aga kaugeltki kõigil pole jagunud uudishimu järele proovida, kuidas umbrohi siis õigupoolest maitseb. Asjata!

Naat ja võilill on suvel koduaias tõeliseks nuhtluseks, aga varakevadel sobivad nende vitamiinirikkad lehed nii salatitesse, suppidesse pirukatesse kui ka köögiviljavokkidesse. Kõige mahlasemad on noored, alles krussis lehed. Kui suuremaid naadilehti pidevalt ära lõigata, saab noori värskeid lehti noppida suure suveni välja.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad