See roog maitseb hästi ka ilma lihata.Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
10. aprill 2019, 14:12

RETSEPT | Kana-peekoni-pasta päikesekuivatatud tomatitega

Mõnusalt tummine roog täidab hästi kõhtu ja viib ka keele alla!

200 g makarone
2 kanafileed
oliiviõli praadimiseks
150 g peekoniviile
2 küüslauguküünt
100 g päikesekuivatatud tomateid
250 ml vahukoort
200 g parmesani
300 g kirsstomateid
soola-pipart
rohelist kaunistuseks

 

1. Keeda makarone vastavalt pakil toodud juhendile.

2. Tükelda kanafilee. Koori ja haki küüslauk peeneks.

3. Pruunista kuumal pannil kuumas oliiviõlis kanafileed mõlemalt poolt. Alanda kuumust ja küpseta liha läbi, lisades paar minutit enne valmimist pannile ka peekoni. Veidi enne tulelt võtmist lisa kanale ka küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta neid veidi ja lisa siis pannile ka koor, pool parmesanikogusest ja kirsstomatid.

4. Kuumuta kastet paar minutit, lisa pannile makaronid ja sega kõik kokku. Kaunista roog parmesani ja maitserohelisega!